Doi copii, răniţi grav după ce au fost loviţi de o maşină, pe marginea drumului

Doi copii, în vârstă de 8 şi 12 ani, au fost răniţi grav, vineri seară, în comuna Cămăraşu din judeţul Cluj, după ce au fost loviţi de o maşină, în timp ce se aflau pe marginea drumului. Autoturismul a ajuns pe contrasens în urma impactului cu o autoutilitară. Cel mai mic dintre copii a fost resuscitat, fiind dus la spital în stare critică.

Accidentul a avut loc, vineri seară, în localitatea Cămăraşu, unde au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare şi trei echipaje SMURD.

Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, şoferul unui autoturism, un bărbat de 55 de ani din comuna Solovăstru, judeţul Mureş, a făcut o depăşire neregulamentară şi s-a ciocnit cu o autoutilitară, condusă de un tânăr de 28 de ani din comuna Cămăraşu. Acesta din urmă încerca să intre într-o curte, moment în care a avut loc coliziunea cu autoturismul, ajungând pe sensul opus de mers şi lovind doi copii care se aflau pe acostament.

Cei doi copii, unul de 8 ani şi celălat de 12 ani, au fost răniţi grav. Copilul de opt ani a fost resuscitat, fiind transportat la spital de către un echipaj de terapie intensivă SMURD, însă starea lui este critică, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Şi cel de-al doilea copil a fost transportat la spital, de al doilea echipaj medical SMURD, el suferind mai multe traumatisme, dar fiind conştient şi cooperant.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.