Doi copii și o tânără victime ale a unui accident, în zona Hațeg. Unul dintre copilași, în stare gravă

Un șofer din localitatea Sarmizegetusa, a schimbat direcția de mers fără să se asigure, producând un accident cu trei victime, printre care doi copii mici și o tânără. Fetița de trei ani, a suferit răni grave. Evenimentul s-a produs în zona  Hațegului, pe DN68.

„În data de 02.09.2020, la ora 17:53, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Sarmizegetusa, care conducea un autoturism pe DN68, în afara localităţii Totești, din direcția de mers Totești-Hațeg, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers prin efectuarea virajului la stânga (pentru a pătrunde pe un drum secundar) și a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani, din judeţul Bihor, care era angajat în depășirea sa (pe un sector de drum cu marcaj longitudinal discontinuu, care desparte sensurile de mers).

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a unei minore în vârstă de 3 ani şi rănirea ușoară a tinere de 29 de ani şi a unei minore în vârstă de 2 ani, ambele din judeţul Bihor (pasagere în autoturismul condus de bărbatul din judeţul Bihor).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Hunedoara

foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *