Doi tineri infractori au fost prinși, în timp ce ieșeau pe ușa unui apartament cu sarsanaua plină

Petroşani. Tineri prinşi în flagrant de poliţişti, în timp ce se pregăteau să părăsească o locuinţă, cu bunurile sustrase

În data de 04 noiembrie 2022, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, dintr-un apartament din Petroşani sunt sustrase bunuri.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Ordine Publică Petroşani, care au identificat,  în interiorul locuinței, doi tineri din Petroşani, în vârstă de 17 şi de 22 de ani, iar bunurile pe care aceştia intenţionau să le sustragă au fost recuperate.

În urma activităților investigative desfășurate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit faptul că cei doi, în după-amiaza zilei de 04 noiembrie 2022 au mai comis infracțiune de furt calificat din locuința unei femei din municipiul Petroșani, de unde au au sustras diferite bunuri (un televizor, telefoane mobile, scule, boxe portabile etc.) – prejudiciul  fiind recuperat în totalitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la infracțiunea de furt calificat, cei doi fiind reţinuţi şi prezentaţi magistraţilor, care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *