DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAȚĂ!

Centrul de Transfuzie Sanguină Hunedoara, cu sprijinul Instituției Prefectului și al Primăriei din localitate, a organizat astăzi în comuna Șoimuș un centru mobil pentru donare de sânge, în cadrul campaniei „Donează sânge, salvează o viață”.

Instituția Prefectului – Județul Hunedoara oferă tot sprijinul de care are nevoie echipa medicală a Centrului De Transfuzie Județeană, condusă de dr. Victoria Hălmagi.

Subprefectul Oana Andreea Biriș, care asigură din partea Instituției Prefectului desfășurarea în condiții bune a acțiunii de donare din centrele mobile, consideră că este foarte important faptul că autoritățile locale, Episcopia Devei și Hunedoarei și unele asociații sau fundații umanitare hunedorene se implică în această campanie.

Totodată, prefectul Călin Petru Marian transmite hunedorenilor a căror stare de sănătate permite donarea de sânge, să facă acest gest umanitar care poate aduce alinare și speranță celor aflați în suferință în spitalele județului.

Următoarea acțiune a caravanei mobile va avea loc la orăștie, în 22 iulie, unde acțiunea de donare de sânge va fi organizată împreună cu Protopopiatul Ortodox.

De asemenea, donatorii sunt așteptați la Centrele de transfuzie din Deva, Hunedoara și Petroșani, zilnic, între orele 8 și 12, de luni până vineri.

 

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.