Percheziții domiciliare în mai multe localități din Valea Jiului

Polițiștii hunedoreni au descins la mai multe adrese ale unor persoane din Valea Jiului, care ar fi înșelat o societate comercială din Petroșani, cu suma de 87.000 de lei. Persoanele cercetate, într-un dosar de înșelăciune, ar fi comandat produse de uz casnic pe care nu le-au achitat. Până în prezent au fost recuperate bunuri în valoare de 6000 de lei.

 

„La data de 22 februarie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara împreună cu polițiștii Biroului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, fiind în continuarea cercetărilor care se efectuează într-un dosar de cercetare penală aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani privind comiterea infracțiunii de înșelăciune, au efectuat mai multe percheziții domiciliare pe raza mai multor localități situate în Valea Jiului, constând în aceea că, o societate comercială din municipiul Petroșani, a fost înșelată de mai multe persoane cu suma de 87.000 lei, de mai multe persoane care s-au recomandat ca fiind reprezentanți ai altor societăți comerciale prin plasarea de comenzi neachitând produsele livrate. Până în prezent au fost recuperate bunuri în valoare de 6000 lei.
În continuare se efectuează cercetări față de prezumtivii autori în stare de libertate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, potrivit IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *