Dosar penal pentru un tânăr din Petroșani care a fugit din carantină pentru a-l lovi pe iubitul fostei sale concubine

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, violare de domiciliu şi lovire pe numele unui tânăr de 23 de ani din Petroşani care a fugit din carantină, a spart locuinţa fostei concubine şi l-a lovit cu o şurubelniţă pe actualul iubit al fetei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un tânăr de 23 de ani din Petroşani a fugit din carantină pentru a se răzbuna pe actualul iubit al fostei concubine.

”Un tânăr de 23 ani din Petroşani, aflat în carantină dintr-un centru de carantină din municipiul Petroşani, în noaptea de 12/13.06.2020 a fugit din carantină, a mers la locuinţa fostei concubine o tânără in vârstă de 22 de ani din municipiul Petroşani, căreia i-a spart uşa locuinţei şi l-a lovit pe actualul concubin un tânăr în vârstă de 25 de ani cu o şurubelniţă în zona capului, fără a-i pune acestuia viaţa în pericol, după care a fugit”, transmite IPJ Hunedoara.

Sâmbătă dimineaţa poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Petrosani cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, au identificat autorul, acesta fiind prins la scurt timp după comiterea faptei.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de zadarnicirea combaterii bolilor, violare de domiciliu şi lovire.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *