Dosare penale pentru furt și alcool în trafic

În data de 16.11.2021, la sediul Poliției Municipiului  Petroșani s-a prezentat administratorul unei societăţi comerciale din Petroşani, care a  reclamat faptul că, în noaptea de 15/16.11.2021, persoane necunoscute au tăiat un lacăt de la ușa unei barăci şi au sustras mai multe unelte și echipamente de lucru (prejudiciul cauzat depăşind 8.500 de lei).

În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în cursul zilei de ieri au efectuat o acțiune pe raza municipiului Petroșani, în cadrul căreia au identificat doi tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate.

Faţă de cei doi tineri, în vârstă de 20 (aflat sub măsura preventivă a controlului judiciar) şi de 29 de ani, ambii din municipiul Petroșani, poliţiştii au  dispus reținerea, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, faţă de tânărul de 29 de ani procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 zile, în timp ce faţă de  tânărul de 20 de ani judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

 

 

A pus în pericol circulaţia pe drumurile publice:

 

La data de 23.11.2021, în jurul orei 04:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe bulevardul Traian, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Hunedoara.

În urma testării conducătorului auto, aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.