Dosare penale pentru violență în familie

În data de 05.10.2019, la ora 20:45, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Baru au fost sesizaţi  de o tânără în vârstă de 28 de ani, din comuna Baru, despre faptul că al său concubin, în vârstă de 33 ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a produs scandal și a amenințat-o.

În urma completării formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au constatat că se impune emiterea unui ordin de protecție temporar față de bărbat.

Întrucât în momentul sosirii poliţiştilor bărbatul nu se afla la domiciliul concubinei sale, acestuia i s-a adus la cunoștință ulterior faptul că s-a emis un ordin de protecție provizoriu faţă de acesta.

De asemenea, poliţiştii au întocmit, în cauză, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

În  data de 06.10.2018, la ora 00.27, poliţiştii Secției de Poliţie Rurală Ilia au fost sesizați de o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Zam, cu privire la faptul că a fost agresată fizic și amenințată de către concubinul său, un bărbat de 35 de ani, din comuna Vorța, care locuiește fără forme legale la locuința sa, din comuna Zam.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare şi au luat şi măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *