Dosare penale în trafic. Unii șoferi s-au urcat băuți la volan

La data de 26 mai 2023, în jurul orei 16:55, Poliţia Municipiului  Deva a fost sesizată  cu privire la faptul că un conducător auto în vârstă de 52 de ani, din municipiul Deva, a tamponat un autoturism parcat pe strada Pietroasa, din Deva.  În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul aflat la volan a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 1,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data de 29 mai 2023, în jurul orei 00:20, polițiștii  Biroul Ordine Publică Deva au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe strada Mihai Eminescu, din Deva.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii stabilit că cel aflat la volan, un tânăr în vârstă  de 19 ani, din Deva, nu deține permis de conducere.

 

La data de 28 mai 2023, în jurul orei  14:30, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Șoimuș, în timp ce conducea un autoturism pe DN76, pe sensul de mers Brad – Deva, la intersecția cu DJ706A a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit, cu autoturismul, în albia râului Căian.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 1,13 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, care se afla singur în autoturism la momentul producerii evenimentului rutier,  nu a suferit vătămări corporale, însă a fost condus la o unitate medicală,  unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data de 28 mai 2023, în jurul orei 17:05, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe DJ 668, în localitatea Bățălar.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 36 ani, din orașul Călan,  a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,43 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au  întocmit dosare de cercetare penală.

sursa foto: ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *