Două accidente într-o singură zi pe șoselele hunedorene

În data de 07.10.2018, în jurul orei 01:15, o femeie în vârstă de  36 de ani, din orașul Hațeg, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, în afara localităţii Bretea Streiului, pe o porțiune de drum în aliniament, încercând să evite mai multe animale aflate în traversarea drumului, a pierdut controlul asupra direcției şi a lovit un cap de pod. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, a unui bărbat în vârstă de 38 de ani şi a unei minore în vârstă de 9 ani,  din orașul Hațeg, pasageri în autoturism.

În data de 07.10.2018, în jurul orei 04:45, un tânăr în vârstă de 26 de ani,  din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe 1 Decembrie 1918, din Petroşani, nu a păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul aflat în faţa sa, condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Petroşani, pe care l-a tamponat. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto  de 28 de ani. Conducătorii  auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto de 28 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto de 26 de ani, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.