Deva: Spargeri de locuință și sustrageri de bani din casa de marcat

Bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt, cercetaţi de poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Deva

 

La data de 07 octombrie 2022, în jurul orei 03:00, Poliția Municipiului Deva a  fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a pătruns în interiorul unui imobil din Deva, de unde a sustras mai multe bunuri.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Biroului de Ordine Publică Deva. La somaţia poliţiştilor, bărbatul a fugit, fiind prins și imobilizat în curtea imobilului alăturat celui din care a avut loc fapta reclamată. Bărbatul în cauză, în vârstă de 42 de ani, din  judeţul Neamț, a fost condus la sediul subunităţii de Poliţie pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

La data de 05 octombrie 2022, în jurul orei 17:10, Poliția Municipiului Deva a  fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în incinta unui magazin din Deva și, profitând de neatenția unei angajate, i-a sustras din casa de marcat aproximativ 1.000 de lei, după care a părăsit incinta.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Ordine Publică Deva, care, în urma verificărilor efectuate, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunii de furt.

Acesta este un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Deva, față de care poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, La data de 06 octombrie 2022, bărbatul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Deva, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul în cauză a fost depus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Deva, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

 

IPJ Hunedoara

sursa foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *