Două persoane s-au dezechilibrat și au căzut de pe motociclu, în timp ce era oprit la semafor

Luni, în jurul amiezii, conducătorul unui motociclu a frânat pentru a opri la culoarea roșie a semaforului, gest care a speriat-o pe pasagera din spatele acestuia și a dezechilibrat motociclu, ambele persoane au căzut pe carosabil. În urma impactului cu solul, conducătorul s-a rănit, fiind necesar transportul acestuia la spital.

„La data de 15 aprilie 2024, în jurul orei 13:23, un bărbat de 69 ani, din municipiul Hunedoara, numitul VANCU IOAN, în timp ce conducea un motociclu, pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazu a redus viteza și a oprit la semafor deoarece acesta indica culoarea roșie, iar o femeie în calitate de pasager aflată pe motociclu, s-a speriat și s-a dezechilibrat, cei doi căzând pe carosabil.

În urma acestui eveniment rutier, a rezultat rănirea bărbatului care a fost preluat și transportat la spital de către un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

foto: ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *