Tânăr de 19 ani, prins noaptea în trafic sub influența drogurilor. Alți doi șoferi „parfumați” bine cu alcool

La data 03 septembrie 2023, în jurul orei 02:50, polițiștii au oprit în trafic un autoturism  care se deplasa pe strada Zăvoi,  din Deva.

Conducătorul autoturismului, un bărbat de 32 de ani, din Deva, a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 00:40, polițiștii Biroului Rutier Petroșani au oprit în trafic, pe strada General Vasile Milea, din Petroșani, autoturismul condus un tânăr de 19 ani, din Lupeni. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valori pozitive, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii prezenței, în organism, a substanțelor psihoactive.

 

În data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 13:40, polițiștii au oprit în trafic un  autoturism care se deplasa pe DJ 668D, din direcția Băcia – Tâmpa.

Conducătorul autoturismului, un bărbat de 64 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,11 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *