Drumul care face legătura cu județul Gorj, pavat cu promisiuni

Drumul care face legătura cu județul Gorj este pavat cu promisiuni. Este vorba de drumul județean DJ 664 Pasul Vâlcan – limită cu județul Gorj. De anul trecut autoritățile județene, în administrarea cărora se află carosabilul, promit că vor aloca fonduri pentru finalizarea lucrărilor la la DJ 664, spre Pasul Vâlcan până la limita cu județul Gorj. Nici anul acesta nu s-au găsit resursele financiare necesare pentru realizarea lucrării, iar oficialii județeni avansează un nou termen, și anume anul viitor.

În zona respectivă, cea care intră în administrarea Consiliului Județean Hunedoara ar mai trebui amenajate rigole, parapeți și chiar o lărgire a căii de acces pe unele segmente. Drumul Judeţean 664 are o lungime totală de aproximativ 45 de kilometri şi leagă Gorjul de municipiul Vulcan.

De altfel, carosabilul a intrat și în atenția inspectorilor financiari de la Curtea de Conturi. Un raport al instituției arăta că CJ Hunedoara a plătit peste 500 de mii de lei pentru lucrări fictive, fiind decontate drumarului devize din care reiese că a cumpărat şi a cărat în munte piatră pentru infrastructura drumului. Inspectorii au contstat că de fapt drumul era pietruit în mod natural, și nu prin intervenția constructorilor.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *