După ce s-a urcat băut la volan, un șofer de 40 de ani, a reușit să-și complice și mai tare situația

Un șofer de 40 de ani, a refuzat să se oprească la semnalele polițiștilor din trafic, apoi urmărit cu semnalele specifice puse în funcțiune, s-a oprit într-o mașină parcată regulamentar, pe care a și avariat-o. Iată ce au descoperit oamenii legii după ce l-au verificat:

„La data 02 martie 2023, în jurul orei 15:25, poliţiştii au observat un autoturism care se deplasa sinuos, pe o stradă din oraşul Petrila. Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire al autoturismului, dar acesta nu a oprit, fiind necesară urmărirea sa, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
Autoturismul urmărit a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe strada Minei, din Petrila, pe care l-a avariat.
Cel aflat la volan, un bărbat de 40 de ani, din Petrila, a fost condus la sediul Poliţiei şi verificat în bazele de date, poliţiştii stabilind că respectivul nu posedă permis de conducere.
Întrucât bărbatul a suflat de mai multe ori în aparatul etilotest insuficient pentru afișarea unui rezultat, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală ”, potrivit IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *