E scris în stele – duminică, 10 octombrie 2021

Marcajul astral reprezentativ al acestei zile este oferit de conjuncţia Lunii cu Venus de pe zodia Săgetătorului. Această energie celestă ne va amplifica forte toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a concilierii, precum şi a cooperării. Scânteia Luceafărului din amurg îi va ocroti mai ales pe îndrăgostiţi, aceştia fiind protejaţii acestei aspectări delicate a boltei celeste.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie la vreun drum, acceptaţi fără mai nici o tăgadă. Se arată şi un bun succes la studiu şi examinări.

 

TAUR: Veţi avea parte de o stare lăuntrică şi sentimentală mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi frumoasă în iubire. Totodată, se prezintă şi succes la bani şi o protecţie contra marilor incidente.

 

GEMENI: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală. Vă puteţi clădi o relaţie mult mai solidă cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi rodnicie.

 

RAC: Astrele indică unele evenimente pozitive legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de o bună colaborare cu colegii.

 

LEU: Se preconizează o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este, prin urmare, o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de către cei din jur.

 

FECIOARA: Astrele indică o zi foarte favorabilă pentru demararea unor proiecte estetice care ţin de ambianţa mediului domestic. Veţi avea parte de o cooperare şi de o înţelegere mult mai bună cu membrii familiei.

 

BALANŢA: Se arată că veţi reliefa o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu rafinamentul vostru intelectual.

 

SCORPION: Se preconizează o zi cu spor şi noroc la bani. Aşadar, fiți mai receptivi la oportunităţi în plan financiar! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi cultiva unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de către alții dintre ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

 

CAPRICORN: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi omenie în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi mai avea parte şi de evenimente mai bune legate de sănătate. Se mai poate ivi chiar şi o aventură sentimentală.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, s-ar prea putea ca aceea să vă fie de succes. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

 

PEŞTI: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de către persoanele aflate în poziţii de putere și de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *