E scris în stele – duminică, 12 iunie 2022

Marcajul astral forte al zilei este redat de către conjuncţia lui Venus cu Uranus de pe zodia Taurului. Această poziţie celestă ne vorbește de senzualitate, destindere şi dezinvoltură. Cuvintele cheie ale zilei sunt: inventivitate, originalitate, excentricitate, hipersensibilitate şi volatilitate. Este o zi specială, o zi a acelor persoane care îşi urmează propria cale, propriul drum ori simţire personală în viaţă!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Unora dintre nativii zodiei li se pot prezenta unele oportunităţi financiare de-a dreptul formidabile, însă altora din zodie, chiar unele capcane primejdioase! Totul e după norocul fiecăruia… Să sperăm că veţi fi dintre cei norocoşi!

 

TAUR: Vă veţi reliefa cumva mai schimbători şi idealişti, însă, în acelaşi timp, şi mai deschişi la izvorul de înţelepciune al universului. Nu vă este indicat să vă revoluţionaţi afectiv viaţa, într-un mod extrem, în această zi!

 

GEMENI: Încercaţi să vă ancoraţi, cu mai multă siguranţă de sine, latura sensibilă şi cea sentimentală. Concentraţi-vă mai atent asupra obiectivelor zilei! Puteţi atrage şi adversitatea unei femei mai tinere periculoase.

 

RAC: Este o zi minunată pentru a vă realiza planuri şi aspiraţii îndrăzneţe. Totodată, este o zi foarte interesantă pentru chestiuni ce implică prietenii şi, per general, activităţile de ordin social.

 

LEU: În viaţa profesională puteţi întâlni unele posturi uşor ciudate, chiar excentrice. Totuşi, vi se pot prezenta, prin ajutorul mai probabil al unei femei mai tinere, şi unele şanse bunicele de reuşită socială.

 

FECIOARA: Este o zi potrivită pentru a vă căuta vieţii un sens spiritual superior. Este şi un moment favorabil pentru studii inedite şi alte activități asemănătoare. Dacă călătoriţi, puteți întâmpina şi unele situaţii destul de ciudate.

 

BALANŢA: Vi se arată un risc mai semnificativ în investiţiile acestei zile. Prin urmare, este absolut necesar să abordaţi o atitudine financiară mai prudentă. Vi se pot evidenţia şi unele întâmplări mai nefaste legate de o femeie mai tânără apropiată vouă.

 

SCORPION: În viaţa de cuplu vi se arată atât evenimente pozitive și interesante, chiar spectaculoase, dar şi dintre cele mai curioase şi nefaste. Totul depinde de norocul individual al fiecărui nativ al acestei zodii. Atenţie şi la afaceri!

 

SĂGETĂTOR: Încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor de la locul de muncă. Relaţiile cu colegii pot fi destul de fluctuante. Totodată, feriţi-vă şi de unele excese ce vă pot deteriora semnificativ starea de sănătate.

 

CAPRICORN: În viaţa sentimentală pregătiţi-vă pentru unele turnuri mai neobişnuite ale relaţiei. Riscul ca partenerul sau partenera să adopte o atitudine intransigentă este destul de ridicat. Se pot releva şi unele succese speculative.

 

VĂRSĂTOR: Mai toate cele ce ţin de casă şi de familie se pot arăta astăzi cu susul în jos… Astfel, pregătiţi-vă emoţional pentru ceea ce va urma! Totodată, s-ar putea să vă vină unele idei geniale legate, în special, de amenajarea căminului.

 

PEŞTI: Veţi dispune de o capacitate intelectuală exemplară, venind cu unele idei de milioane! Însă, în plan emoţional situația nu mai e într-atât de roză, reliefându-se o deosebită fragilitate emoţională. Atenţie şi la drumuri și călătorii!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.