E scris în stele – duminică, 14 aprilie 2024

Aspectul astrologic major al zilei este înfăptuit de cuadratura Lunii de pe Rac cu planeta Venus de pe Berbec. Acest eveniment astral ne poate provoca stări de indispoziţie, nemulţumire, indolenţă, nehotărâre, indiscreţie, autoindulgenţă şi hipersensibilitate. Cheia remedierii acestor predispoziţii cerești mai nefaste stă în dezvoltarea unor trăsături şi atitudini ce ţin de amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări. Aceste calităţi au, într-adevăr, potenţialul de a ne ocroti de încurcăturile prilejuite de unghiurile buclucaşe ale aştrilor acestei zile şi de a ne ajuta în dezvoltarea şi conturarea unei personalităţi împlinitoare, înfloritoare şi spirituale. Cele mai vizate persoane de expresia tensionată a acestui aspect celest sunt, mai ales, femeile.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Raporturile cu persoanele din familie se pot arăta cam volatile. Nu este o zi recomandabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Încercaţi, pe cât posibil, să nu prezentaţi o atitudine mai neserioasă sau capricioasă.

 

TAUR: În plan intelectual se arată că veţi dispune de o concentrare mentală mai puţin activă. Astfel, ar fi indicat ca în această zi să vă relaxaţi şi să vă odihniţi ceva mai mult. Mai multă atenţie şi cu sănătatea.

 

GEMENI: Ar fi de bun augur să încercaţi să fiţi ceva mai practici şi mai moderaţi în cheltuieli. Achiziţionaţi-vă doar produsele absolut necesare! Se pot ivi şi unele supărări sau deranjamente din parte unor prieteni.

 

RAC: Căutaţi să fiţi mai pozitivi şi mai optimişti! Nu cădeţi pradă frustrărilor şi negativismului. Exersaţi-vă spiritul practic şi fiţi ceva mai pragmatici. Se pot prezenta şi unele blocaje în plan profesional.

 

LEU: Veţi prezenta o stare emoţională mai tensionată. Fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea. Totodată, este o zi mai nefastă pentru călătorii, studiu, evaluări şi asumări de decizii importante.

 

FECIOARA: Se pot ivi unele ipostaze dezamăgitoare din partea unor prieteni. Planurile voastre de viitor pot cunoaşte o complicaţie în atingerea obiectivelor. Mai multă atenţie la bani şi la un risc semnificativ de accidente.

 

BALANŢA: Vi se pot reliefa unele probleme de ordin profesional. Se mai poate ca anumite zvonuri să vă păteze reputaţia. Mai multă atenţie şi în chestiuni de cuplu, dar şi în afaceri.

 

SCORPION: Din păcate, nu este cea mai bună zi pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi ceva mai prudenţi. Mai multă precauţie şi la drum ori la călătorie. În chestiuni ce ţin de sănătate se pot releva unele probleme.

 

SĂGETĂTOR: Veţi resimţi o stare lăuntrică cumva mai aprigă şi mai puţin bine intenţionată în relaţiile cu cei din jur. Fiţi mai atenţi şi la bani! În dragoste, dar şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot arăta unele dificultăţi.

 

CAPRICORN: Nu prea vi se arată o zi cu satisfacţii în viaţa de cuplu. Aşadar, abordaţi o atitudine mai constructivă faţă de persoana dragă. Nu semnaţi contracte ori alte înţelegeri. Se pot prezenta şi unele probleme familiale.

 

VĂRSĂTOR: La locul de muncă încercaţi să prezentaţi o atitudine mai înţelegătoare şi mai pozitivă faţă de colegi. Menajaţi-vă, cu mai multă dedicare, starea de sănătate! Căutaţi să fiţi mai ponderaţi în discurs.

 

PEŞTI: În iubire se arată o doză mai înaltă de inconstanţă. Astfel, căutaţi să arătaţi mai multă tandreţe, afecţiune şi preţuire persoanei iubite. În plan financiar indiciile astrale vă sunt cam nefaste.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *