E scris în stele – duminică, 14 iunie 2020

Aspectul celest marcant al zilei este realizat de sextilul Lunii din zodia Berbecului cu planeta Venus, în retrogradare, din semnul astrologic al Gemenilor. Astrele indică un marcaj celest încântător ce ne va oferi mai multă: vivacitate, afectivitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Această energie sensibilă, ce favorizează îndeosebi femeile, va amplifica cu determinare toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi încrezători în sine, strălucitori, radianţi şi populari. Toată lumea va dori să fie în preajma voastră! Vă veţi arăta şi extrem de inteligenţi şi înţelepţi, precum şi foarte elocvenţi.

 

TAUR: Veţi reliefa o atitudine cam singuratică, însă de folos pentru planurile şi acţiunile voastre discrete. Este o zi indicată pentru odihnă şi regenerare emoţională. Se mai arăta şi un noroc bunicel la bani.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru întâlniri şi activităţi legate de planul social. Aşadar, este un moment foarte bun pentru distracţie şi recreere. Vă veţi arăta mai calzi şi altruişti în relaţia cu cei din jur.

 

RAC: În plan profesional veţi avea parte de succes, stimă şi recunoaştere a meritelor. Se poate arăta, doar în unele cazuri, chiar şi o promovare. Divinitatea vă va ocroti şi vă va feri de marile rele.

 

LEU: Este o zi foarte rodnică pentru studii şi testări. Totodată, se mai arată şi unele indicii fructuoase pentru călătorii şi chestiuni ce implică străinii ori străinătatea. Prietenii, la nevoie, vă vor oferi un suport substanţial.

 

FECIOARA: Astrele vă indică mai tari şi mai fermi ca şi caracter. Se mai pot releva şi unele oportunităţi de profit în plan material. În carieră vi se pot pregăti anumite circumstanţe propice de evoluţie profesională.

 

BALANŢA: Este o zi cu spor în activităţile ce ţin de afaceri, înţelegeri şi interese de ordin juridic. Totodată, şi în chestiuni private, ce ţin de dragoste, evenimentele vă sunt norocoase. Vă pot parveni şi unele veşti fericite.

 

SCORPION: Veţi fi mult mai preţuiţi şi mai onoraţi la locul de muncă. Veţi munci cu drag, cu spor şi cu satisfacţie interioară. Starea de sănătate vi se va mai ameliora şi se vor prezenta şi unele ocazii bune de câştig material.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi splendidă pentru distracţii şi alte activităţi ce vă conferă plăcere şi motivaţie. În dragoste veţi avea parte de evenimente calde şi intense alături de persoana dragă. Veţi fi mai mândri şi de copii.

 

CAPRICORN: Vă puteţi dedica cu încredere unor activităţi de ordin casnic. Viaţa familială vă va reda unele satisfacţii deosebite în această zi. Veţi munci mai inteligent şi cu spor. Se prevăd şi ipostaze mai bune legate de sănătate.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta extrem de isteţi şi de capabili în discurs. Toate chestiunile ce ţin de învăţare, de testări ori de călătorii vă vor fi de bun augur. În viaţa sentimentală veţi avea parte de afecţiune şi tandreţe.

 

PEŞTI: Este o zi cu un foarte bun succes în plan financiar. Vă puteţi pune în practică şi unele talente şi abilităţi excepţionale. Se mai prezintă şi unele evenimente chiar frumoase în plan domestic.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *