E scris în stele – duminică, 16 aprilie 2023

Marcajul astral principal al zilei este exprimat de conjuncţia Lunii cu planeta Saturn de pe zodia Peștilor. Energia acestui eveniment astrologic ne poate provoca stări de: melancolie, nelinişte, îndoială şi gândire negativă. Valenţele acestui marcaj celest potenţează un blocaj emoţional periculos ce se poate dovedi năucitor în expresia naturii noastre afective, sensibile şi empatice. ,,Cheia”, clarificarea acestor dimensiuni energetice negative ale zilei stă în reliefarea şi dezvoltarea unor calităţi ce ţin de: modestie, cumpătare şi de încredere de sine.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Mai multă atenţie cu sănătatea, deoarece astrele vă pot prilejui unele potenţiale dificultăţi. Duşmanii secreţi vor încerca să urzească planuri care să vă aducă căderea. Mare atenţie cu femeile mai în vârstă.

 

TAUR: Planurile şi aspiraţiile voastre de viitor, din cauza aspectelor astrale turbulente ale zilei, pot cunoaşte o întârziere semnificativă. Prietenii vă pot dezamăgi, însă încercaţi să le mai oferiţi o şansă. Fiţi mai încrezători în viaţă!

 

GEMENI: Evenimentele zilei vă vor reda o turnură cumva nefavorabilă în plan profesional. Ar fi indicat să nu încercaţi să acţionaţi, încă, pentru depăşirea acestui blocaj, ci să aşteptaţi un moment ceva mai potrivit.

 

RAC: Astrele relevă o zi mai ceva mai nefastă pentru studiu şi evaluări. Aşadar, concentraţi-vă cât mai minuţios atenţia asupra sarcinilor propuse! Vă pot parveni şi veşti mai puţin încurajatoare. Nu vă sunt indicate călătoriile.

 

LEU: Încercaţi să vă construiţi, prin gândire constructivă, o stare lăuntrică mai optimistă. Se pot releva şi unele dificultăţi de ordin financiar. Există şi un minor de risc de incidente, deci fiţi ceva mai prevăzători.

 

FECIOARA: În viaţa de cuplu se pot ivi unele episoade mai reci din punct de vedere afectiv. Este recomandabil să căutaţi, ca prin mai multă iubire şi tandreţe, să calmaţi orice situaţie tensionată. Atenţie şi în afaceri.

 

BALANŢA: Ar fi indicat să vă menajaţi cu mai multă conştiinciozitate starea generală de sănătate, deoarece se pot releva unele potenţiale afecţiuni. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele evenimente mai puţin îmbucurătoare.

 

SCORPION: În dragoste vă puteţi lovi de unele situaţii destul de dezamăgitoare. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste evenimente, mai puţin fericite, ci treceţi cu raţiune mai departe. Atenţie şi cu copiii.

 

SĂGETĂTOR: Nu este o zi indicată pentru a vă ocupa de chestiuni domestice. Lăsaţi treburile casei pentru o altă zi! Totodată, şi în planul familiei, mai ales în referinţă cu o persoană de gen feminin, se pot prezenta unele dezamăgiri.

 

CAPRICORN: În plan mental şi relaţional vă veţi arăta mai interiorizaţi şi mai blocaţi. Încercaţi să dovediţi o atitudine mentală şi comunicaţională mai deschisă şi pozitivă. Nu este o zi bună pentru studiu şi călătorii.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta mai nesatisfăcuţi de dimensiunea financiară a zilei. Ar fi bine dacă aţi fi mai precauţi şi mai economi în toate chestiunile ce ţin de bani. Nu este o zi prielnică pentru a vă dovedi abilitatea executivă.

 

PEŞTI: Veţi dispune de o stare cumva mai pesimistă, posacă şi melancolică. Încercaţi, ca prin optimism şi un pic de aventură, să vă energizaţi şi să vă clădiţi o atitudine constructivă. Fiţi şi mai înţelegători.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *