E scris în stele – duminică, 18 decembrie 2022

Unghiul celest principal al zilei este reliefat de către trigonul lui Mercur de pe Capricorn cu Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Valenţa acestui aspect astrologic ne va oferi o doză înaltă de: originalitate, nonconformism, versatilitate, inovativitate, viziune şi independenţă. Este o zi a evenimentelor fabuloase şi stranii, dar şi a acelor întâmplări ce creează premisele unor oportunităţi fantastice, chiar excepţionale. Totodată, această poziţionare cerească ne va potenţa categoric raţiunea şi flexibilitatea intelectuală.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Cei din anturaj vă vor percepe ca fiind persoane foarte inteligente şi iscusite. Puteţi tatona cu brio unele posibilităţi de avansare publică, socială. În privinţa finanţelor sunt semne bune, putând capta o oportunitate ivită spontan.

 

TAUR: Vă veţi arăta mai isteţi şi mai intelectuali în discurs, jonglând cu ideile asemeni unui scamator. Se mai pot ivi şi unele veşti chiar interesante. Originalitatea, inventivitatea şi umorul vă vor defini experienţele acestei zile.

 

GEMENI: Este o zi în care veţi manifesta o capacitate mai clară de a vedea lucrurile în profunzime. Puteţi avea parte şi de unele discuţii propice legate de un credit ori de o restituire. Vi se mai arată şi unele întâmplări cumva mai neobişnuite.

 

RAC: În viaţa maritală se relevă o fastă şi limpede comunicare, fiind pe aceiaşi lungime de undă cu persoana iubită. Este o zi cu spor şi pentru afaceri. Vi se poate propune spontan şi o întreprindere interesantă alături de prieteni.

 

LEU: Se prezintă semne bune în legătură cu starea de sănătate. În chestiuni ce ţin de job, veţi munci cu inteligenţă şi cu rapiditate. Se mai pot ivi şi unele ocazii bune de afirmare profesionale, fiind nevoie să confiscaţi acele oportunităţi.

 

FECIOARA: Astrele zilei reflectă o zi nemaipomenită pentru distracţie şi recreere, totul e să vă implicaţi în activităţi cât mai dinamice. La nivel de principii şi concepte de viaţă, veţi fi mult mai deschişi la idei noi, inedite.

 

BALANŢA: Veţi comunica într-un sens raţional şi franc cu membrii familiei. Este un moment oportun pentru a gândi unele schimbări ce ţin de amenajarea căminului. Se prea poate să obţineţi şi unele beneficii de ordin material.

 

SCORPION: Veţi face dovada unei inteligenţe remarcabile şi a unei elocvenţe sclipitoare. Călătoriile pe distanţe scurte vă vor reda rezultatul scontat. În viaţa de cuplu puteţi opta pentru unele activităţi mai curioase, dar şi cumva mai speciale.

 

SĂGETĂTOR: În această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente de ordin literar. Se mai arată şi premisele unei afaceri productive, fiind semne bune în legătură cu banii. Starea de sănătate vă va reliefa o îmbunătăţire neaşteptată.

 

CAPRICORN: Veţi fi mai sociabili, guralivi, isteţi, relaxaţi şi flexibili, fiind o companie cu totul plăcută per ansamblul acestei zile. Atunci când discutăm de viaţa sentimentală, astrele vă pot indica chiar o intensă iubire la prima vedere.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi dedica unor planuri şi activităţi mai discrete, cumva mai ascunse. Puteţi afla şi un secret chiar suculent. În cele ce ţin de mediul domestic, astrele vă propun un moment al reînnoirii şi al schimbărilor utile.

 

PEŞTI: Este o zi recomandată pentru acţiuni de ordin social, aşadar căutaţi să ieşiţi în lume. Relaţia cu prietenii se va dovedi de succes pentru această zi. Veţi fi și mai originali, uneori chiar geniali, în multe dintre abordările zilei.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *