E scris în stele – duminică, 2 octombrie 2022

Aspectul astral determinant al zilei este descris de opoziţia lui Venus de pe Balanță cu Jupiter, în retrogradare, de pe Berbec. Astrele indică unele influenţe şi predispoziţii planetare mai puţin prietenoase, aşadar, pentru a minimaliza riscul unor eventuale situaţii cam neplăcute, ar cam fi indicat să fiţi cât mai temperaţi şi responsabili. Acest unghi astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere, indecizie, necinste şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor ipostaze agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte un pas înapoi. Aşadar, este absolut necesar să căutaţi o conciliere sentimentală. Nu este o zi tocmai indicată pentru afaceri şi negocieri. Domoliţi-vă latura egoistă!

 

TAUR: Astrele nu vă arată un spor prea bun la locul de muncă. Încercaţi, cum puteţi voi mai bine, să vă achitaţi onorabil de aceste sarcini de la job. Puteţi întâmpina și unele ghinioane nemeritate ori unele probleme mărunte de sănătate.

 

GEMENI: Ar fi recomandat să oferiţi cât mai multă afecţiune şi tandreţe persoanei dragi. Fiţi ceva mai îngăduitori în relaţia cu membrii mai tineri ai familiei. Nu este o zi cu noroc pentru a obţine câștiguri prin mijlocirea prietenilor.

 

RAC: Şefii pot avea o atitudine mai puţin favorabilă faţă de voi. Căutaţi, cu sârguinţă, să vă dovediţi valoarea profesională în faţa acestora. Vi se pot arăta şi unele probleme domestice sau familiale, însă depăşibile.

 

LEU: Astrele vă indică o atitudine ceva mai sentimentală, idealistă şi impresionabilă. Căutaţi să vă echilibraţi şi nu pierdeţi din vedere orientarea pragmatică a zilei. Vă pot parveni şi unele veşti ceva mai puţin bune.

 

FECIOARA: Puteţi resimţi unele neajunsuri băneşti sau alte limitări de ordin financiar. Nu este o zi bună pentru tranzacţii financiare şi evitaţi, mai cu orice preţ, să împrumutaţi ori să vă împrumutaţi. Atenţie şi la unele mici riscuri de accidente!

 

BALANŢA: Veţi fi mai visători, idealişti şi destul de schimbători. Este o zi indicată pentru a vă dedica unor chestiuni ce vă oferă plăcere şi satisfacţie. Nu este, sub nici o formă, o zi favorabilă pentru afaceri, întâlniri şi discuţii pragmatice.

 

SCORPION: Vi se prezintă o zi cumva mai agasantă şi obositoare, însă, cu puţin noroc și mai multă diplomaţie, veţi depăşi mai oricare impediment! La locul de muncă încercaţi să fiţi ceva mai practici, serioşi şi responsabili.

 

SĂGETĂTOR: Puteţi întâmpina unele divergenţe trecătoare în relaţia cu prietenii. Planurile şi aspiraţiile voastre pot cunoaşte unele complicații. În dragoste este necesar să dovediţi o atitudine mai caldă şi mai altruistă faţă de persoana iubită.

 

CAPRICORN: Vi se arată unele turbulențe legate de carieră. Este doar o perioadă nefastă, aşadar nu puneţi la suflet aceste dificultăţi! Nu este un moment oportun pentru a face modificări în cămin sau o ,,revoluţie” în relaţiile familiale.

 

VĂRSĂTOR: Nu aveți parte de o zi favorabilă pentru călătorii la mare depărtare. Puteți primi și o veste mai nefastă despre ori de la o femeie mai tânără din străinătate. Fiţi cât mai sinceri în discurs şi evitaţi orice exagerare.

 

PEŞTI: Încercați să nu cădeți în capcana ispitelor sentimentale! Concentraţi-vă eforturile şi oferiţi un randament cât mai productiv pe parcursul zilei. Evitaţi orice cheltuială excesivă, pentru a nu realiza o afacere nerentabilă.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *