E scris în stele – duminică, 21 noiembrie 2021

Aspectul astral dominant al zilei este redat de către cuadratura lui Mercur de pe Scorpion cu Jupiter de pe Vărsător. Acest eveniment astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere şi de raţiune, nesinceritate, comunicare grosolană şi lipsă de tact, dificultăţi la drum şi în relaţia cu străinii, indecizie şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor circumstanţe agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală, în noi înşine, a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Ar fi indicat să vă ancoraţi mai stabil latura emoţională, controlându-vă ieşirile nepotrivite. Fiţi mai atenţi cu banii şi încercaţi să ajungeţi la un acord cu prietenii. Unele dintre planurile voastre de viitor pot cunoaşte o anumită întârziere.

 

TAUR: Relaţia cu persoana iubită va cunoaşte o implicare mai fluctuantă şi  nesatisfăcătoare. Este foarte indicat să clarificați mai orice potențială neînțelegere ivită. În carieră nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi.

 

GEMENI: Se pot ivi unele tulburări mai semnificative în activitatea de la locul de muncă. Nu este o zi fastă pentru învăţare, testări şi călătorii, aşadar vă recomand să amânaţi, dacă vă este cu putință, aceste chestiuni pentru o altă zi.

 

RAC: Vă puteţi lovi de unele neplăceri în dragoste şi în chestiuni ce ţin de popularitate. Din păcate, se prea poate să nu fiţi apreciaţi la justa voastră valoare. Există un mic risc de accidente cauzate de neatenţie.

 

LEU: Relaţionarea cu familia nu va fi tocmai foarte grozavă în această zi. Încercaţi, cu mai multă înţelegere şi calmitate, să depăşiţi aceste impasuri. Nu este o zi favorabilă pentru tranzacţii, negocieri şi afaceri în general.

 

FECIOARA: Veţi avea o stare lăuntrică mai idealistă şi visătoare. Nu este recomandat să vă ocupaţi de chestiuni ce necesită o atitudine mai pragmatică şi pământeană. Fiţi mai atenţi cu sănătatea, dar şi la eventuale deplasări.

 

BALANŢA: Încercaţi să fiţi mai cruţători cu resursele voastre financiare. Nu este o zi favorabilă pentru planuri de ordin monetar. În dragoste se pot ivi unele neînţelegeri cu persoana iubită, însă abordabile cu puţin tact.

 

SCORPION: Astrele vă indică mai sensibili, romantici şi imaginativi. Este o zi benefică pentru a vă dărui artei, literaturii şi frumosului. Se pot prezenta unele discuţii în contradictoriu cu familia. Nu este o zi fastă pentru relocări.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dispune de o concentrare mentală şi emoţională ceva mai slabă. Este absolut necesar să fiţi mai atenţi şi concentraţi la sarcinile zilei. Nu este o zi fastă pentru călătorii, învăţare şi discuţii serioase.

 

CAPRICORN: Relaţiile amicale vor cunoaşte, pentru această zi, o natură ceva mai schimbătoare. Nu vă încredeţi prea mult în promisiunile prietenilor! În plan financiar se pot releva unele încurcături, aşadar fiţi ceva mai atenţi şi cu banii.

 

VĂRSĂTOR: Unele întâmplări legate de natura profesiei vă vor dezamăgi, iar relaţionarea cu şefii va fi cumva mai confuză. Încercaţi să nu vă împărţiţi ,,în zece locuri deodată” şi adoptaţi o atitudine ceva mai organizată în muncă.

 

PEŞTI: Puteţi fi intoxicaţi cu unele veşti sau informaţii false, ori doar parţial adevărate. Fiţi, aşadar, mult mai sceptici! Încercaţi să vă concentraţi ceva mai atent asupra sarcinilor cotidiene şi fiţi cumva mai practici.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *