E scris în stele – duminică, 23 ianuarie 2022

Marcajul astral principal al zilei este exprimat de conjuncţia lui Mercur, în retrogradare, cu Soarele de pe semnul zodiacal al Vărsătorului. Este vorba de un eveniment astrologic destul de fast care ne aduce o bună doză de: energie mentală, entuziasm, îndemânare, amuzament, precum şi o înaltă rapiditate în gândire, dar şi în acţiune. Acest marcaj celest ne va fortifica calităţile intelectuale şi ne va oferi o strălucire deosebită discursului oratoric. Este o zi în care ne putem folosi darurile raţionale în slujba unui obiectiv ambiţios şi altruist.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este un moment propice pentru a participa la o reuniune sau la un alt tip de întâlnire cu prietenii. Totodată, în această zi puteţi cunoaşte o persoană interesantă faţă de care veţi nutri sentimente de amiciţie.

 

TAUR: Aveţi parte de o zi oportună pentru chestiuni de ordin profesional. Se poate ivi o discuţie fructuoasă cu şeful sau o veste chiar destul de bună din punct de vedere profesional.

 

GEMENI: Deţineţi aspectări minunate pentru călătorii şi relaţionări cu persoane de la mare distanţă. Va pot parveni şi unele veşti îmbucurătoare care vă vor confirma o alegere de viaţă.

 

RAC: În această zi vi se arată o stabilizare şi o întărire sub raport emoţional şi mental. Puteţi dispune şi de un câștig semnificativ în plan material. Există și un mic risc de accidente ori incidente.

 

LEU: În viaţa amoroasă veţi avea parte de o comunicare mult mai pozitivă şi mai sinceră cu persoana iubită. Veţi avea noroc în afaceri, în chestiuni ce ţin de litigii, dar şi alte activităţi similare.

 

FECIOARA: Pot apărea indicii şi veşti mai prielnice legate de starea voastră de sănătate. La locul de muncă veţi fi mai implicaţi şi mai productivi, colaborând mai facil cu colegii.

 

BALANŢA: În dragoste vi se arată o zi favorabilă. Puteţi intra mai facil în discuţie cu persoana pe care o plăceţi şi veţi avea şi o atitudine mult mai convingătoare în raport cu aceasta.

 

SCORPION: Este o zi recomandată pentru a plănui sau efectua modificări semnificative legate de viaţa domestică şi familială. Comunicarea cu părinţii vă va reliefa un plus al acestei zile.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dispune de o acuitate mentală mai susţinută şi îi veţi impresiona pe ceilalţi cu talentul vostru oratoric. Este o zi foarte fastă pentru învăţare şi evaluări. Sunt aspectări avantajoase şi pentru călătorii.

 

CAPRICORN: Se arată o zi cu noroc în plan financiar. Puteţi purta unele discuţii şi negocieri de interes pentru obiectivele voastre băneşti. Vă puteţi pune în practică şi unele abilităţi sau talente mai speciale.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta mai isteţi, adaptabili şi comunicativi. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu calităţile voastre intelectuale şi vă veţi prezenta mai descurcăreţi în treburile cotidiene.

 

PEŞTI: Este o zi foarte potrivită pentru a vă dedica unor chestiuni sau afaceri mai discrete. Puteţi lectura o carte interesantă sau vă puteţi pune în practică unele planuri mai subtile. Anumite persoane mai dificile vă vor bârfi.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi întotdeauna dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.