E scris în stele – duminică, 23 iunie 2024

Aspectarea celestă reprezentativă a acestei zile este redată de opoziţia Lunii de pe Capricorn cu planeta Mercur de pe Rac. Acest eveniment astral ne poate provoca stări de: indispoziţie, agitaţie, îngrijorare, nehotărâre, indiscreţie şi lipsă de concentrare mentală. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrologice mai turbulente stă în dezvoltarea unor trăsături şi atitudini ce ţin de: amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, politețe şi blândeţe în manifestări. Aceste calităţi au, într-adevăr, potenţialul de a ne ocroti de încurcăturile acestei zile şi de a ne ajuta în conturarea şi dezvoltarea unei personalităţi împlinite şi înfloritoare.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative pe plan profesional. Se poate ivi un conflict inedit cu şefii sau o pătare a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

 

TAUR: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum mai lung, amânaţi-l sau, măcar, încercaţi să fiţi ceva mai atenţi la traseu. Vă pot parveni şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

GEMENI: Încercați, pe cât puteți, să evitaţi orice tip de exces şi fiţi ceva mai precauţi în chestiuni de ordin material. Există şi un semnificativ risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

RAC: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi de alte ipostaze nefaste, cauzate de persoana de alături. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai atenţi.

 

LEU: La locul de muncă veţi întâmpina unele sarcini ceva mai dificil de gestionat. Vi se mai pot ivi și unele probleme de sănătate destul de neplăcute. Atenţie la modul de conlucrare cu colegii!

 

FECIOARA: În viaţa de cuplu pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi nu fiţi conflictuali. Optaţi, de doriți, să vedeţi situaţia, mai clar, şi din unghiul persoanei de alături.

 

BALANŢA: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive şi cu putere pot încerca să vă şicaneze.

 

SCORPION: Astrele vă indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări legate de evaluări sau de călătorii. Dați dovadă de mai multă diplomaţie în discurs!

 

SĂGETĂTOR: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele vă pot indica şi un risc mai important de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

CAPRICORN: Încercaţi să căutaţi un echilibru, un compromis în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă în fața vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai volatilă a persoanei dragi.

 

VĂRSĂTOR: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare şi dificile. O femeie mai tânără poate încerca să vă discrediteze în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

PEŞTI: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unor prieteni. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe cu seninătate. Se pot releva şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi întotdeauna dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *