E scris în stele – duminică, 23 mai 2021

Aspectarea celestă marcantă a zilei este redată de cuadratura lui Mercur din Gemeni cu Neptun din Peşti. Manifestarea acestui unghi celest poate antrena situaţii ce stârnesc: confuzie, imoralitate, dezorganizare, iresponsabilitate şi decepţii. Tendinţa de a fugi de realitate ori de a scăpa de responsabilitate, prin intermediul reveriei, a visării, a pasivităţii sau chiar a viciilor, este o constantă a acestei zile, aşadar este absolut necesar să luăm măsuri, pentru ca și rezultatul activităţilor cotidiene să nu fie un eşec lamentabil.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Încercaţi să fiţi cât mai sinceri şi oneşti în relaţia cu cei din jur. Concentraţi-vă, mai atent, asupra sarcinilor de ordin intelectual. Evitaţi, pe cât posibil, viciile şi toate posturile excesive.

 

TAUR: Puteţi opta pentru unele direcţii nerentabile în plan financiar. Este foarte important să judecaţi mai analitic aceste implicaţii băneşti. În relaţia cu amicii pot apărea unele situaţii mai curioase.

 

GEMENI: Încercaţi să vă depăşiţi starea de stres şi de îngrijorare şi fiţi mai implicaţi în activităţile acestei zile. Nu este indicat să vă ocupaţi de prea multe treburi în paralel. Mai multă atenţie și în planul profesional.

 

RAC: Veţi dispune de o judecată mai volatilă şi astfel sunt şanse mari să cugetaţi evenimentele zilei într-un mod greşit. Fiţi şi ceva mai atenţi la starea generală de sănătate. Nu este o zi fastă pentru studiu, testări şi călătorii.

 

LEU: Se pot reflecta unele tensiuni şi reproşuri în relaţia cu prietenii. Calmaţi, din start, orice potenţial conflict. Mai multă atenţie şi cu banii, precum şi la unele posibile incidente sau accidente.

 

FECIOARA: Încercaţi să ocoliţi sau să minimalizaţi orice posibil conflict cu persoanele ce deţin autoritate asupra voastră. Nu faceţi mari alegeri profesionale pentru această zi! În cuplu, dar şi în afaceri, se pot ivi unele probleme.

 

BALANŢA: Este o zi cam nefastă pentru studiu şi călătorii. Puteţi auzi şi unele veşti sau zvonuri mai neplăcute. Mai multă atenţie în relaţia cu colegii de la job. Menajaţi-vă mai atent starea de sănătate.

 

SCORPION: Puteţi manifesta o stare de spirit cumva mai puţin realistă şi raţională. Gândiţi lucrurile mai clar şi nu acţionaţi într-un mod imprudent. În viaţa sentimentală se pot arăta unele neajunsuri semnificative.

 

SĂGETĂTOR: Comunicarea cu persoana iubită va cunoaşte o latură mai deficitară. Fiţi mai direcți şi mai oneşti în relaţia cu aceasta. Mult mai multă atenţie în afaceri, negocieri, tranzacţii şi în chestiuni de ordin juridic.

 

CAPRICORN: Pot apărea unele divergențe mai supărătoare cu unii colegi de la locul de muncă. Încercaţi, cu calmitate, să depăşiţi acest impas. Cu sănătatea se pot ivi unele probleme. Fiţi mai fermi şi mai concişi în comunicare.

 

VĂRSĂTOR: Se pot reliefa unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită, aşadar adoptaţi o atitudine mai sinceră şi mai înţelegătoare în raport cu aceasta. Sunt posibile şi unele probleme cu cei mici. Fiţi mai prudenţi şi economi cu banii.

 

PEŞTI: În familie se pot isca unele dificultăţi de comunicare destul de severe. Dacă apare vreo ceartă, fiţi primul care cedează. Astrele zilei indică că vă puteţi arăta mai hipersensibili, idealişti şi cu un simţ practic cumva mult prea diminuat.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.