E scris în stele – duminică, 24 iulie 2022

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este înfăptuit de trigonul lui Mercur de pe Leu cu Jupiter de pe Berbec. Această poziţionare astrologică ne va oferi cu generozitate: inspiraţie, viziune globală, precum şi o impecabilă intuiţie. Este un aspect celest care ne îndrumă, într-un mod cu totul natural, spre cercetare intelectuală, spirituală, ocultă, precum şi spre sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă sau unele abordări de ordin literar. Per ansamblu, energia acestei aspectări a corpurilor cereşti are menirea de a ne apropia de scopul spiritual al existenţei fiecăruia, al evoluţiei noastre aflate dincolo de dimensiunea aparenţelor lumii materiale triviale, în cea a sufletului şi a eternului divin.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Idealismul, romantismul şi deschiderea afectivă vă vor ghida acţiunile în această zi. Puteţi beneficia de o comunicare francă şi naturală cu persoana de cuplu, însă şi cu proprii copii.

 

TAUR: Veţi afişa o atitudine sensibilă, artistică şi pozitivă, dând astfel frâu liber unei simţiri altruiste şi generoase. Proiectele ce ţin de cămin se vor dovedi de un real succes pentru această zi.

 

GEMENI: Compania prietenilor se va dovedi extrem de preţioasă şi benefică în trăirea afectivă a acestei zile. Vă veţi arăta mai isteţi, activi, vorbăreţi, logici şi persuasivi. Se vor mai pot ivi şi unele veşti încurajatoare.

 

RAC: Pentru această zi astrele vă înfățișează mai populari şi mai bine văzuţi de către cei din jur. Totodată, este o zi fastă pentru discuţii şi tranzacţii financiare chiar destul de însemnate.

 

LEU: Vi se prezintă o zi foarte prielnică pentru călătorii şi contacte cu persoane aflate la mare depărtare. Vă veţi arăta mai isteţi, sociabili, comunicativi şi extrem de fini în adaptarea la cerinţele zilei.

 

FECIOARA: Veţi avea parte de unele majore beneficii de ordin material, precum şi de o stabilizare la nivel afectiv. Se prea poate să aflaţi și un secret foarte interesant sau să vă dedicaţi unor studii mai discrete.

 

BALANŢA: Astrele indică o zi reuşită în plan afectiv, manifestând o curată înţelegere faţă de persoana iubită. Contactele de ordin social vă vor fi foarte avantajoase, prietenii oferindu-vă unele discuţii captivante.

 

SCORPION: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o remediere forte în această zi. Puteţi avea parte şi de unele discuţii lămuritoare și constructive cu superiorii ierarhici la locul de muncă.

 

SĂGETĂTOR: În această zi veţi fi în centrul atenţiei, câştigând facil admiraţia publicului. Vă veţi arăta mai înamoraţi şi cuceritori în plan sentimental. Este o zi foarte pozitivă şi pentru călătorii şi discuţii pe subiecte de viaţă.

 

CAPRICORN: Vi se arată o zi liniştită şi conciliantă în relaţia cei de acasă. În urma unor discuţii constructive cu o persoană înţeleaptă puteţi beneficia de o înţelegere mai bună a propriilor sentimente.

 

VĂRSĂTOR: Veţi face dovada unei creativităţi excelente şi a unei judecăţi umaniste. Aveţi parte de o zi potrivită pentru înţelegeri, târguieli şi alte acţiuni ce conduc spre o reuşită în tranzacţii şi negocieri.

 

PEŞTI: Puteţi avea parte de un spor minunat la bani. Totodată, astrele relevă unele semnale destul de pozitive în planul sănătăţii, dar şi o conlucrare cumva mai raţională cu colegii de la job.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *