E scris în stele – duminică, 26 decembrie 2021

Aspectarea celestă principală a acestei zile este redată de către opoziţia Lunii de pe Fecioară cu planeta Neptun de pe zodia Peştilor. Energia zilei va antrena unele situaţii ce stârnesc: confuzie, imoralitate, dezorganizare, iresponsabilitate şi decepţii. Astfel, vom avea de-a face cu chestiuni ce ne vor frământa şi ne vor diminua semnificativ simţul practic şi spiritul logic. Tendinţa de a fugi de realitate ori de a scăpa de responsabilitate, prin intermediul reveriei, visării, pasivităţii sau chiar a viciilor, este o constantă a zilei, aşadar, este absolut necesar să luăm măsuri, pentru ca rezultatul activităţilor zilei să nu fie un eşec lamentabil.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele nu arată un spor prea bun la locul de muncă. Încercaţi, cum puteţi voi mai bine, să vă achitaţi onorabil de aceste sarcini lucrative. Puteţi întâmpina  unele ghinioane nemeritate şi unele probleme mărunte de sănătate.

 

TAUR: Ar fi recomandat să oferiţi cât mai multă afecţiune şi tandreţe persoanei dragi. Fiţi ceva mai îngăduitori în relaţia cu membrii, mai tineri, ai familiei. Nu este o zi cu noroc pentru a obţine beneficii, de orice fel, de pe urma prietenilor.

 

GEMENI: Şefii pot avea o atitudine mai puţin favorabilă faţă de voi. Căutaţi, cu sârguinţă, să vă dovediţi valoarea profesională în faţa acestora. Se pot arăta şi unele probleme domestice sau familiale, însă depăşibile.

 

RAC: Astrele indică că veţi avea o atitudine ceva mai sentimentală, idealistă şi impresionabilă. Căutaţi să vă echilibraţi şi nu pierdeţi din vedere orientarea pragmatică a zilei. Vă pot parveni şi unele veşti ceva mai puţin bune.

 

LEU: Puteţi resimţi unele neajunsuri băneşti sau alte limitări de ordin financiar. Nu este o zi bună pentru tranzacţii financiare şi evitaţi, cu orice preţ, să împrumutaţi sau să vă împrumutaţi. Atenţie şi la unele mici incidente.

 

FECIOARA: Veţi fi mai visători, idealişti şi schimbători. Este o zi indicată pentru a vă dedica unor chestiuni ce vă oferă plăcere şi satisfacţie. Nu este, sub nici o formă, o zi favorabilă pentru afaceri, întâlniri şi discuţii pragmatice.

 

BALANŢA: Se arată o zi cumva mai agasantă, însă, cu puţin noroc şi mai multă diplomaţie, veţi depăşi mai oricare impediment cotidian. La locul de muncă încercaţi să fiţi mai practici şi responsabili. Atenţie în relaţia cu colegii.

 

SCORPION: Puteţi întâmpina unele divergenţe trecătoare în relaţia cu prietenii. Planurile şi aspiraţiile voastre vor cunoaşte anumite întârzieri. În dragoste este necesar să dovediţi o atitudine mai caldă şi altruistă faţă de persoana iubită.

 

SĂGETĂTOR: Se arată unele complicaţii legate de carieră. Este doar un moment nefast, aşadar, nu puneţi la suflet aceste dificultăţi. Nu este un moment oportun pentru a face modificări în cămin sau o ,,revoluţie” în relaţiile familiale.

 

CAPRICORN: Dacă aveţi programat pentru astăzi vreun test, fiţi ceva mai silitori şi atenţi. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii şi discuţii cu persoane de la mare depărtare. Fiţi cât mai sinceri în discurs şi evitaţi orice exagerare.

 

VĂRSĂTOR: Încercaţi să depăşiţi orice stare de spirit mai schimbătoare. Concentraţi-vă eforturile şi oferiţi un randament cât mai bun pe parcursul zilei. Evitaţi orice cheltuială excesivă, pentru a nu realiza o afacere nerentabilă.

 

PEŞTI: Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte un pas înapoi. Aşadar, este absolut necesar să căutaţi o conciliere sentimentală. Nu este o zi indicată pentru afaceri şi chestiuni ce ţin de negocieri. Domoliţi-vă latura egoistă.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *