E scris în stele – duminică, 28 august 2022

Unghiul celest principal al zilei este redat de cuadratura Soarelui de pe Fecioară cu planeta Marte de pe Gemeni. Această poziţie astrală ne va potenţa unele trăsături ce ţin de: egoism, iresponsabilitate, labilitate, agresivitate, vanitate, impulsivitate, necinste şi maliţiozitate. Este recomandat astrologic ca pe parcursul acestei zile a accentelor disonante să dezvoltăm o atitudine de viaţă cât mai pozitivă, căutând și o abordare cât mai onestă şi morală în mai toate întreprinderile noastre.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi avea parte de o ceartă cu un coleg de la job. Totodată, şi sarcinile de muncă din această zi vă vor fi cumva mai nesatisfăcătoare. Atenţie şi cu sănătatea! Încercaţi nu luaţi decizii impulsive!

 

TAUR: Se arată o zi cu probleme în viaţa sentimentală, fiind preconizată o dezamăgire destul de dureroasă. Se pot pot ivi şi unele supărări legate de copii. În cele ce ţin de bani, astrele nu vă prea surâd.

 

GEMENI: Aştrii relevă unele dificultăţi majore legate de relaţia cu un bărbat din familie. Se pot prezenta şi unele stricăciuni în casă. Veţi manifesta şi o tendinţă mai conflictuală şi cam aspră.

 

RAC: Ar fi de dorit să daţi dovadă de mai multă înţelepciune în judecată şi în comunicare. Fiţi mai atenţi şi la drumuri pe distanţe scurte! În cele ce ţin de sănătate se arată unele vătămări destul de iritante.

 

LEU: Aveţi parte de unele semne mai negative legate de bani, resurse şi alte valori. Evitaţi excesul în cheltuieli! Se mai poate prezenta şi o ceartă grozavă cu un bărbat mai tânăr! Ar fi de bine să evitaţi şi afacerile de grup.

 

FECIOARA: Veţi reliefa o atitudine mult prea dominantă şi cam abuzivă. Căutaţi să nu vă asumaţi riscuri inutile. În plan social vi se relevă o ştirbire a reputaţiei, a imaginii publice. Nu intraţi în conflicte acerbe cu şefii!

 

BALANŢA: Puteţi resimţi o stare de însingurare per ansamblul zilei. Atenţie şi la duşmănii ascunse! Nu este, sub nici o formă, un moment bun pentru călătorii mai lungi. Vă pot parveni şi unele veşti destul de îngrijorătoare.

 

SCORPION: Se poate ivi un conflict chiar destul aprig cu un amic. Nu este o zi de bun augur pentru împrumuturi sau creditări. Vi se relevă şi un risc mai semnificativ de incidente ori accidente.

 

SĂGETĂTOR: În cele ce ţin de profesie vi se prezintă indicii cumva mai îngrijorătoare. Mai multă precauţie şi în viaţa de cuplu! Există şi riscul de a fi înşelaţi ori chiar prădaţi.

 

CAPRICORN: Fiţi mai responsabili şi mai silitori în chestiuni ce țin de studiu şi de examinări. Raporturile cu un bărbat de la depărtare nu vor fi prea cordiale. Se mai exprimă şi unele riscuri severe în privinţa stării de sănătate.

 

VĂRSĂTOR: Se poate să intraţi în vreo încurcătură ce ţine de un împrumut sau o restituire, aşadar fiţi ceva mai precauţi. Încercaţi să vă depăşiţi şi anumite stări de încrâncenare. În iubire vi se arată o zi mai pestriţă.

 

PEŞTI: Aveţi parte de indicii mai negative legate de contracte, înţelegeri sau raporturi de afaceri. În viaţa de cuplu se pot ivi unele tensiuni grave! Relaţiile cu membrii familiei vor reliefa o natură mai dificilă.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi întotdeauna dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.