E scris în stele – duminică, 29 august 2021

Aspectarea astrală principală a acestei zile este oferită de trigonul Lunii de pe Taur cu Marte de pe Fecioară. Expresia acestui unghi astrologic este una de bun augur, favorizând, într-un mod consistent, planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă. Această aspectare celestă ne vorbeşte de concepte ce implică: voinţa, vigoarea, vitalitatea, ambiţia, tenacitatea, decisivitatea şi rezistenţa. Aşadar, chiar este o zi potrivită, datorită susţinerii astrale providenţiale, pentru a ne pune în practică unele dintre planurile şi ideile cele mai îndrăzneţe şi ambiţioase.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi avea parte de un spor ceva mai bun în plan financiar. Totodată, se arată că aceia ce vor munci în această zi se vor arăta mai harnici şi mai implicaţi. Mai multă grijă, vă rog, cu sănătatea.

 

TAUR: Vă veţi reliefa mai sensibili, sentimentali, romantici şi protectivi. Atunci când discutăm de iubire, se arată o vigoare deosebită în urmărirea succesului amoros. Veţi fi şi ceva mai populari.

 

GEMENI: Astrele vă indică mai empatici, sentimentali şi altruişti în raporturile cu cei aflaţi în nevoie, în suferinţă. Este o zi foarte favorabilă pentru a demara unele proiecte active, dinamice legate de mediul domestic.

 

RAC: Prietenii şi amicii vă vor oferi o relaţionare caldă şi plăcută, per ansamblul acestei zile. Totodată, se relevă şi o comunicare fermă şi directă cu cei din jur. Fiţi mai atenţi la călătorii.

 

LEU: Astrele vă indică o mai bună doză de notorietate, dar şi de simpatie, din partea publicului. Se mai relevă şi unele semnificative eforturi elaborate în plan bănesc ce vă vor oferi randamentul dorit.

 

FECIOARA: Este o zi prielnică pentru a vă accesa latura spirituală şi a parcurge o evoluție ce vă va împlini. Din ceea ce mai relevă aştrii zilei, veţi resimţi şi o atitudine cumva mai vitală, energică şi ambiţioasă.

 

BALANŢA: Se arată o benefică echilibrare în plan lăuntric, interior. Totodată, veţi putea avea parte şi de oportunitatea unei reuşite în plan financiar. Veţi depăşi şi intrigile duşmanilor ascunşi, secreţi.

 

SCORPION: Viaţa de cuplu vă va reda momente de împlinire, tandreţe şi satisfacţie per totalul acestei zile. Se mai relevă și faptul că în grupul vostru de amici veţi deţine controlul, autoritatea și inițiativa.

 

SĂGETĂTOR: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o îmbunare pentru această zi. Aceia care lucrează astăzi vor resimți atitudini mai înţelegătoare şi mai amicale faţă de colegi. Se mai arată şi o izbândă publică.

 

CAPRICORN: Veţi avea parte de momente frumoase, afective şi tandre în chestiuni ce ţin de iubire și amor. Se mai evidenţiază și o zi în care vă puteţi prezenta cu mai multă forţă şi decisivitate ideile şi concepţiile despre viaţă.

 

VĂRSĂTOR: Este zi plăcută pentru evenimente şi activităţi alături de familie, de cei dragi. Afacerile amoroase se vor arăta destul de pătimaşe. Mai multă atenţie la un risc minor de incidente.

 

PEŞTI: Veți fi mai afectivi şi intuitivi în discursul acestei zile. Puteţi primi şi unele veşti interesante. Veţi avea parte de o atitudine mai fermă în planul cuplului, dar şi de unele victorii când vorbim de tranzacţii şi înţelegeri.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, însă omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.