E scris în stele – duminică, 3 decembrie 2023

Unghiul celest reprezentativ al zilei este înfățișat de cuadratura lui Venus de pe Balanţă cu Pluto de pe Capricorn. Acest aspect astrologic ne aduce un marcaj energetic ce poate conduce la: iritabilitate, posesivitate, gelozie, imoralitate, extremism, iresponsabilitate, fanatism şi manipulare. Soluţia temperării acestui eveniment astral mai provocator stă în dezvoltarea unor calităţi şi atitudini ce ţin de maturitate emoţională, dar şi de capacitatea de a discerne binele de rău.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Persoana de cuplu se poate arăta ceva mai schimbătoare şi cumva mai puţin demnă de încrederea pe care i-o conferiţi. Atenţie şi la afaceri! Fiţi mai calculaţi şi rezervaţi în plan profesional!

 

TAUR: Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea generală de sănătate. Totodată, la locul de muncă încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor zilei. Nu este o zi bună pentru drumuri, studiu şi testări!

 

GEMENI: Fiţi mai tandri şi afectuoşi cu persoana iubită. Nu vă fie teamă în a vă reliefa latura sensibilă a firii. Atenţie și cu banii, dar şi la potenţiale evenimente gen incidente sau accidente.

 

RAC: Raporturile cu familia se pot arăta mai volatile în această zi. Încercaţi să vă construiţi o relaţia mai armonioasă cu cei de acasă.Dacă apare vreun iz de ceartă în cuplu, nu ambalaţi situaţia! Atenţie şi la probleme legale!

 

LEU: Vă puteți arăta cumva mai emoţionali şi mai impulsivi în judecată. Căutaţi, pe cât posibil, să cugetaţi orice poziţie la rece! Mai multă atenţie şi la raporturile cu colegii de la job. Fiţi mai atenţi şi cu sănătatea!

 

FECIOARA: Nu este o zi fastă pentru implicaţii de ordin financiar. Aşadar, ar fi recomandat, să nu realizaţi tranzacţii sau achiziţii mai mari în acest moment! În dragoste, însă şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot releva unele probleme.

 

BALANŢA: Veţi prezenta o atitudine de viață cumva mai idealistă şi mai nestatornică. Încercaţi să fiţi mai logici, mai realişti şi mai diplomaţi! Mai multă atenţie şi la unele probleme ce ţin de cămin ori de un părinte!

 

SCORPION: Vi se relevă o stare emoţională mai tensionată şi cumva mai impulsivă. Încercaţi, pe cât vă este posibil, să vă domoliţi aceste porniri mai negative! Evitaţi, în discurs, să fiţi acizi ori radicali cu cei din jur! Atenţie şi la călătorii!

 

SĂGETĂTOR: Se pot înfățișa unele probleme şi amăgiri cauzate de unii prieteni. Nu puneţi la suflet aceste evenimente şi fiţi ceva mai îndurători! În cele ce ţin de bani se pot arăta unele pierderi ori alte situaţii păguboase.

 

CAPRICORN: Puteţi avea parte de unele evenimente mai supărătoare în plan profesional. Încercaţi să treceţi peste aceste dezamăgiri, deoarece este vorba doar o zi mai puţin bună. Evitaţi să vă dezlănţuiţi în comportamente impulsive sau chiar combative!

 

VĂRSĂTOR: Veţi prezenta o stare mentală şi emoţională cumva mai confuză. Amânaţi, dacă se poate, activităţile intelectuale mai importante pentru o altă zi! Mult mai multă atenţie şi cu sănătatea, dar şi la intrigile adversarilor oculţi.

 

PEŞTI: Încercaţi să fiţi mai prudenţi şi economi în plan financiar. O femeie apropiată vouă s-ar putea să aibă parte de unele probleme mai semnificative. Căutaţi să nu daţi curs vreunui conflict cu prietenii!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *