E scris în stele – duminică, 31 martie 2024

Aspectul astral reprezentativ al zilei este descris de trigonul Lunii de pe Săgetător cu Soarele de pe Berbec. Această configuraţie astrologică este una chiar foarte fericită, aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, bucurie, succes, fericire, belşug şi înţelegere. Luminariile mai indică şi un moment favorabil pentru a arăta o apropiere mai tandră şi mai receptivă faţă de nevoile şi năzuinţele afective ale persoanei dragi.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi a filosofării şi a unor gânduri şi idei ceva mai sofisticate. Puteţi avea parte de un oarecare noroc la drum. Vitalitatea, încrederea de sine, optimismul şi solaritatea vă vor însoţi pe tot parcursul zilei.

 

TAUR: Vi se arată o doză mai bună de îndreptare afectivă. Este o perioadă indicată pentru repaus şi odihnă. Se mai relevă şi o victorie contra uneltirilor duşmanilor secreţi. Sănătatea vă va oferi semne ceva mai bune.

 

GEMENI: În plan marital se arată o zi sub auspiciul tandreţii şi al romantismului. Puteţi avea parte şi de întâlniri sau de alte evenimente relaxante alături de prieteni. Încercaţi să vă doriţi mai mult de la viaţă!

 

RAC: Vi se arată o relaţionare mai favorabilă cu colegele de job. Se arată şi o minoră îmbunare în planul sănătăţii. În carieră puteţi avea parte de şansa unei reuşite splendide. Se arată şi un câştig în planul reputaţiei.

 

LEU: Iubirea, buna dispoziţie şi zâmbetul vă vor anima ziua. Veţi impresiona persoana iubită prin romantismul şi şarmul vostru personal. Puteţi primi şi unele veşti trăsnet de la depărtare. Este o zi frumoasă pentru călătorii.

 

FECIOARA: Vă veţi prezenta mai sentimentali, dar şi cumva mai conservatori în principii şi în atitudini. Se mai relevă o foarte bună înţelegere în plan familial. Mai puteţi avea parte şi de un succes financiar consistent ce nu ţine de propria muncă.

 

BALANŢA: Veţi fi mai inspiraţi şi intuitivi pe parcursul zilei. Comunicarea cu cei din jur se va realiza într-un sens afectiv, bazat pe înţelegere şi armonie. Este o zi minunată în sfera cuplului, însă şi în afaceri şi în chestiuni legale.

 

SCORPION: Puteţi avea parte de un spor ceva mai bunicel în plan financiar. La locul de muncă vă veţi arăta foarte harnici şi descurcăreţi, câştigând respectul colegilor. Se mai relevă şi o remediere semnificativă în cele ce ţin de sănătate.

 

SĂGETĂTOR: Veţi reliefa o natură mai sensibilă, visătoare şi artistică. Este o perioadă propice pentru demesuri de ordin idealist. În dragoste puteţi avea parte de o splendidă cucerire. Este o zi de bun augur şi pentru activităţi speculative.

 

CAPRICORN: În această zi vă veţi prezenta mai altruişti şi veţi simpatiza cu persoanele aflate într-o postură mai severă. Puteţi obţine şi suportul unui bărbat cu autoritate din familie. Este un moment bun pentru lucrări ce ţin de casă.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai idealişti, moderni şi umanitari în concepţii. Se mai relevă şi o apropiere cumva mai sensibilă faţă de prieteni. Veţi dispune de o judecată limpede şi creativă, emiţând unele idei originale.

 

PEŞTI: Astrele vă relevă o perioadă destul de avantajoasă în plan social. Este o zi indicată pentru a vă cultiva şi potenţa calităţile, aptitudinile şi competenţele. Se mai poate ivi şi o încântătoare oportunitate de succes financiar.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *