E scris în stele – duminică, 4 iunie 2023

Unghiul astral marcant al zilei este descris de trigonul Lunii de pe Săgetător cu planeta Marte de pe Leu. Această configuraţie astrologică este una foarte fericită, aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: vigoare, curaj, vitalitate, succes, dinamism şi ambiție.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Aveţi parte de o zi fabuloasă pentru studiu şi alte chestiuni ce implică concentrarea intelectuală. Este o zi fastă și pentru călătorii şi evoluţie spirituală. În amor, dar şi la distracţii, vi se arată trăiri fericite.

 

TAUR: Este o zi destul de bună în plan afectiv. Puteţi obţine şi un mic noroc la bani. În relaţia cu membrii familiei, evenimentele astrale ale zilei vă vor oferi chiar o bună conlucrare pragmatică.

 

GEMENI: Astrele vă indică o zi cu tandreţe, afecţiune şi înţelegere în viaţa sentimentală. Veţi avea succes  în negocieri, precum şi în afaceri. Se mai arată că veţi dispune şi de o doză forte de concentrare mentală.

 

RAC: Veţi obţine unele indicii mai favorabile legate de starea generală de sănătate. La locul de muncă totul va decurge în ordine. Puteţi realiza şi unele venituri frumoase în plan financiar.

 

LEU: Se arată o zi cu şansă şi satisfacţii în viaţa amoroasă. Este o zi favorabilă pentru acele doamne care îşi propun să ofere lumii un copil. Vă veţi manifesta mai viteji, determinaţi şi cu mai multă încredere de sine.

 

FECIOARA: Este o zi fastă pentru a vă apropia mai mult, în plan afectiv, de membrii familiei. Amenajările ce ţin de cămin vor fi de un real succes. Aveţi parte de o zi benefică şi pentru regenerarea emoţională.

 

BALANŢA: Veţi reliefa o stare de spirit ceva mai plăcută şi vă veţi adapta relativ rapid la orice circumstanţă. Este o zi foarte fastă pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni, câştigând, de altfel, respectul acestora.

 

SCORPION: Aveţi parte de aspectări astrale cu spor în chestiuni ce ţin de bani. Totodată, şi în planul carierei indiciile celeste vă sunt susţinute, reliefându-se un bun succes profesional.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai sensibili, idealişti, visători şi romantici. Aveţi parte şi de aspectări astrologice minunate pentru studiu şi evaluări, putând repurta un veritabil succes. Se arată că veţi primi şi veşti favorabile.

 

CAPRICORN: Este o zi prielnică pentru a vă amplifica bunele energii de ordin emoţional, lăuntric. Veţi surprinde emoţii pozitive şi veţi obţine şi un succes clar în chestiuni de ordin material.

 

VĂRSĂTOR: Dacă plănuiţi unele evenimente sociale, eventual alături de prieteni, acestea vor prezenta succesul scontat. Se mai arată şi o zi fantastică în cuplu, în amor, precum şi în treburi ce ţin de afaceri sau tranzacţionări.

 

PEŞTI: Se arată o zi cu întâmplări şi reuşite de bun augur în plan profesional. Veţi obţine respectul şi încrederea superiorilor ierarhici. În legătura cu sănătatea, indiciile par a  fi ceva mai mai prielnice.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *