E scris în stele – duminică, 5 septembrie 2021

Aspectul astrologic marcant al zilei este oferit de către trigonul lui Mercur de pe Balanță cu Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Planetele reprezentative ale zilei indică un moment celest oportun care ne va oferi o energie versatilă, dar şi constructivă, foarte folositoare în a ne atinge multe dintre obiectivele scontate pentru această zi. Poziţionarea planetară evocată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, adaptabilitate, tact şi ingeniozitate. Este o zi potrivită astral pentru a ne dedica unor activităţi şi sarcini ce necesită exersarea productivă, eficientă şi constantă a atenţiei şi a răbdării în beneficiul unor activităţi de ordin practic sau pragmatic.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate! Puteţi câştiga şi prietenia unei persoane decente şi influente.

 

TAUR: Veţi avea parte de o zi mai pozitivă în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate. În carieră, mulţumită unor tatonări şi acţiuni mai vechi, veţi putea repurta o victorie frumoasă!

 

GEMENI: Astrele indică o zi favorabilă în ipostaze ce ţin de dragoste şi de relaţia cu cei mici din familie. Totodată, se mai arată seriozitate şi onestitate în raporturile cu străinii ori alte persoane din afara ţării.

 

RAC: Se pot ivi unele ipostaze, legate de casă şi de familie, ce vă pot oferi mai multe linişte şi împlinire sufletească. Totodată, în planul cheltuielilor, ar fi recomandabil să încercaţi să fiţi ceva mai moderaţi.

 

LEU: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă! Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. Veţi avea parte și de o zi cu proiecte cumva mai serioase alături de persoana iubită.

 

FECIOARA: Vi se relevă o zi ceva mai prielnică în plan financiar. La locul de muncă vă veţi arăta uşor mai sobri, mai responsabili şi cu mult mai mult tact. În privinţa sănătăţii se vor prezenta unele mici îmbunătăţiri.

 

BALANŢA: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine sentimentală şi protectivă faţă de cei din jur. Veţi fi şi mai mândri de copii ori de reuşitele acestora.

 

SCORPION: O persoană isteaţă vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. În plus, în chestiuni familiale, veţi însuşi un comportament responsabil, dârz şi stăruitor!

 

SĂGETĂTOR: Astrele indică o zi destul de avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri interesante legate de prieteni ori de amici. În iubire vi se arată o stabilizare a trăirilor afective.

 

CAPRICORN: În această zi vi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. În plan material, graţie unor eforturi din trecut, se pot evidenţia unele ocazii deosebite de câştig!

 

VĂRSĂTOR: Veți dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă! Veși avea parte de succes și în treburi ce ţin de călătorii şi de străinătate. Vă veţi prezenta și cumva mai răbdători şi mai consecvenţi.

 

PEŞTI: Astrele relevă că puteți avea parte de un posibil ajutor material! Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Dacă veţi da dovadă de tact şi de spirit strategic, puteți ,,lovi” viguros în uneltirile duşmanilor secreţi!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *