E scris în stele – duminică, 8 august 2021

Marcajul astrologic esenţial al zilei este oferit de către evenimentul de Lună Nouă de pe semnul zodiacal al Leului. Energia acestei conjuncţii este foarte folositoare îndeosebi acelora ce îşi doresc să realizeze schimbări importante în viaţa lor. Dacă doriţi ,,să cereţi  mâna” persoanei dragi, să demaraţi o afacere amplă, un proiect laborios sau să renunţaţi la vreun viciu… Aceasta cam ar fi ziua potrivită! Totodată, acest eveniment celest este unul absolut necesar echilibrării şi armonizării energetice a individualităţii noastre cu restul universului, material şi spiritual.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astăzi veţi fi urmăriţi de către buclucaşul Cupidon… Aşadar, sunt şanse mari să vă îndrăgostiţi sau să participaţi la unele evenimente relaxante şi recreative. Este o zi favorabilă şi pentru acele femei care îşi doresc un copil.

 

TAUR: Astrele indică un moment nemaipomenit de bun pentru a realiza amenajări sau alte îmbunătăţiri ce ţin de casă şi spaţiul personal. Pentru aceia care se relochează în această zi se relevă o mutare încununată de un bun augur.

 

GEMENI: Veţi dispune de o doză mai înaltă de atenţie, concentrare şi analiză în chestiuni ce presupun studiu, fixare şi evaluare de cunoştinţe. În atitudine, precum şi în discurs, vă veţi prezenta ceva mai comunicativi, abili şi elocvenţi.

 

RAC: Este o zi favorabilă demarării unor proiecte aducătoare de profit financiar. Aşadar, puneţi-vă de-ndată pe treabă! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi unele talente şi abilităţi latente, foarte folositoare mai târziu.

 

LEU: Este un moment bine susţinut astral pentru ,,a o lua de la capăt”, pentru a avea parte de un ,,nou început”. Dacă doriţi să realizaţi schimbări de ritm în viaţă, de la cele mai mici și până la altele mai mari, nici că se poate o zi mai fastă!

 

FECIOARA: Vă recomand să utilizaţi energia acestei zile pentru a vă regăsi doza adecvată de echilibru emoţional. Este o zi indicată pentru a studia învăţături noi sau pentru a vă spori latura spirituală. Este o zi bună şi pentru sănătate.

 

BALANŢA: Puteţi da curs unei invitaţii la o întâlnire sau la un alt tip de eveniment social alături de prieteni. Vă veţi putea câştiga prieteni noi şi veţi cunoaşte şi persoane interesante. Este un moment bun pentru a vă realiza planuri de viitor.

 

SCORPION: Vi se poate deschide o cale interesantă, ori de-a dreptul chiar un ,,larg bulevard”, în privinţa oportunităţilor de creştere profesională. Este o perioadă foarte fastă acelora care îşi schimbă jobul sau care interacţionează cu şefi noi.

 

SĂGETĂTOR: Astrele zilei îi avantajează îndeosebi pe acei nativi care au parte de călătorii. Indiciile pentru aceştia surprind un spor şi un noroc just. În chestiuni ce ţin de studiu şi evaluare, stelele vă oferă un pronostic favorabil.

 

CAPRICORN: În această zi vă puteţi regăsi echilibrul şi armonia de sine. Este un moment prielnic şi pentru chestiuni ce ţin de bani şi materialitate. Unora dintre nativi li poate releva un câştig material chiar grozav! Aşadar, mult succes!

 

VĂRSĂTOR: Este un moment foarte bun pentru a aduce îmbunătăţiri considerabile vieţii de cuplu. Sunt privilegiaţi, de această energie astrală, îndeosebi aceia dintre nativi care înfiripă astăzi o nouă poveste de dragoste.

 

PEŞTI: Puteţi întâmpina, la locul de muncă, noi tipuri de sarcini sau modificări substanţiale în parcurgerea celor vechi. Pentru aceia suferinzi de vreo afecţiune de sănătate mai supărătoare, se poate arăta şi o îmbunătăţire considerabilă.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *