E scris în stele – joi, 11 aprilie 2024

Evenimentul astral central al zilei este redat de conjuncţia planetelor Marte şi Saturn de pe semnul zodiacal al Peștilor. Această configuraţie celestă este una destul de dezavantajoasă, aducând: supărări, cruzime, ranchiună, cinism şi necinste. Soluţia temperării acestor energii chiar negative stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: seriozitate, responsabilitate, concentrare şi hotărâre. Este foarte important ca în această zi să acţionăm mai ,,cu cap” şi să nu cădem în capcana impulsivităţii şi a nesăbuinţei. Cei mai predispuşi nativi în faţa efectelor acide ale acestei influenţe celeste mai nefaste sunt bărbaţii, precum şi persoanele semnificativ mai în vârstă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Să fiţi mult mai atenţi cu sănătatea, deoarece se manifesta un risc mai semnificativ de afecţiuni! Totodată, intensitatea intrigilor duşmanilor ascunşi se va înteţi. Nu vă lăsaţi cuprinşi de sentimente negative!

 

TAUR: Prietenii şi protectorii vă pot afişa o atitudine distantă, chiar adversă. Este foarte important să încercaţi să aduceţi o nuanţă de amiabilitate acestor relaţionări. Planurile şi aspiraţiile voastre vor cunoaşte un impas.

 

GEMENI: Astrele indică unele obstacole destul de anevoioase în plan profesional. Dacă veţi lua provocările cu răbdare, ambiţie şi tenacitate veţi avea şanse să înfrângeţi aceste rezistenţe! Mai multă atenţie în relaţia cu şefii!

 

RAC: Este o zi totalmente nefavorabilă pentru călătorii! Aşadar, amânaţi orice drum mai lung pentru o altă zi mai fastă. Totodată, din ceea ce rezumă astrele, să fiţi ceva mai concentraţi şi la studiu sau la evaluări!

 

LEU: Fiţi mult mai atenţi cu banii! În această zi vă sunt profund contraindicate creditările şi alte tipuri de  îndatorări. Vi se mai arată și o stare de spirit cumva mai dificilă şi morocănoasă. Atenţie şi la un risc mai înalt de accidente!

 

FECIOARA: Din păcate, în viaţa de cuplu nu vi se relevă indicii tocmai ,,roz”. Aşadar, daţi dovadă de mult mai mult tact şi răbdare în relaţia cu persoana iubită. Este o zi profund nefastă și pentru afaceri şi alte tipuri de înţelegeri!

 

BALANŢA: Această zi se va arăta ceva mai supărătoare pentru treburile ce ţin de locul de muncă. Încercaţi să menţineţi o relaţionare armonioasă cu colegii, îndeosebi cu aceia mai în vârstă. Menajaţi-vă, mai atent, starea de sănătate!

 

SCORPION: În dragoste vi se pot ivi unele episoade mai triste şi iritante. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste întâmplări neplăcute! Se mai pot ivi şi unele situaţii nefericite cauzate de copii. Căutaţi să vă întăriţi moralul!

 

SĂGETĂTOR: Să fiţi mult mai atenţi şi prevăzători în relaţia cu un părinte. Există un risc sever de întâmplări mai puţin bune legate de casă sau de un membru al familiei, îndeosebi mai în vârstă. Nu este o zi recomandată pentru munci domestice!

 

CAPRICORN: Veţi dispune de o stare de spirit cumva mai negativă şi cam lipsită de perspectivă. Toate aceste necazuri sunt însă trecătoare şi le veţi depăşi, în definitiv! Fiţi ceva mai concentraţi şi mai alerţi în plan intelectual!

 

VĂRSĂTOR: În această zi îşi vor face prezenţa unele limitări şi frustrări în plan financiar. Este, aşadar, o zi destul de neprielnică în plan material. Încercaţi să adoptaţi o atitudine financiară mai economă, disciplinată şi chibzuită!

 

PEŞTI: Veţi resimţi o perioadă cumva mai nefastă şi presărată cu felurite tipuri de blocaje. Unele probleme din trecut, pe care le credeaţi de mult ,,îngropate”, pot reveni în cadrul orizontului vostru cotidian!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *