E scris în stele – joi, 11 august 2022

Aspectul astrologic major al zilei este redat de cuadratura Soarelui de pe Leu cu planeta Uranus de pe Taur. Această energie astrală ne vorbeşte de: excentricitate, inconstanţă afectivă, revoltă, idealism, radicalism, hipersensibilitate, pierderi băneşti neaşteptate şi asocieri sentimentale dăunătoare. Este recomandabil ca astăzi, în toate chestiunile importante, să afişăm o atitudine cu capul pe umeri şi să nu acţionăm sub impulsul momentului.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele indică o doză mai înaltă de inconstanţă şi hipersensibilitate în plan amoros. Încercaţi să fiţi mai rezonabili în relaţia cu persoana iubită. În plan financiar nu aveţi parte, din păcate, de indicii tocmai pozitive.

 

TAUR: Dacă vor apărea unele neînţelegeri familiale încercaţi să calmaţi conflictul şi nu ,,puneţi paie pe foc”. Nu este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Fiţi ceva mai temperaţi şi mai prevăzători.

 

GEMENI: Comunicarea cu cei din jur va cunoaşte unele dificultăţi, iar discursul vostru va fi unul ceva mai deranjant. Fiţi mai atenţi şi la evaluări! Această zi vă poate prilejui unele evenimente mai stranii, aşadar păstraţi-vă calmul.

 

RAC: Mult mai multă atenţie în chestiuni ce ţin de bani. Fiţi mai economi şi nu vă hazardaţi la cheltuieli. Se mai pot isca şi unele dificultăţi sau conflicte gratuite în relaţia cu prietenii.

 

LEU: Vă veţi remarca cumva mai inconstanţi, hipersensibili şi ceva mai pretenţioşi. Ar fi recomandabil să vă domoliţi aceste trăsături pentru a nu intra în disensiuni cu cei din jur. Mai multă atenţie şi la schimbări profesionale.

 

FECIOARA: Din punct de vedere afectiv se pot arăta unele stări emoţionale cumva incoerente. Chiar mai mult, să fiţi atenţi la unele probleme de sănătate mai neobişnuite. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii pe distanţe lungi.

 

BALANŢA: Astrele pot arăta unele impedimente şi dificultăţi în relaţia cu prietenii. Se poate ca o persoană care v-a ajutat până de curând să se delimiteze de voi. Se poate ivi şi un risc minor de incidente.

 

SCORPION: În plan profesional se arată că vă puteţi arăta mai nesatisfăcuţi şi dezamăgiţi. Încercaţi să nu daţi curs vreunei discordii cu șefii. Relaţia cu persoana dragă se va arăta ceva mai inconstantă.

 

SĂGETĂTOR: Dacă aveţi plănuite călătorii lungi, negocieri sau evaluări ar fi foarte indicat să le reprogramaţi pentru o altă dată, aceasta deoarece indiciile astrelor nu vă prea surâd. Să fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea.

 

CAPRICORN: Încercaţi să optaţi pentru o stare sufletească mai calmă şi senină. Nu vă lăsaţi consumaţi de frustrări şi de ambiţii materiale şi afective negative. În viaţa amoroasă se pot arăta unele situaţii stranii.

 

VĂRSĂTOR: În viaţa de cuplu va fi o zi cu unele evenimente impredictibile şi cam nefaste. Nu luaţi, încă, nici o decizie, ci aşteptaţi o zi în care puteţi gândi faptele la rece. Atenţie şi la problemele ce ţin de cămin.

 

PEŞTI: Se pot ivi unele stări mai supărătoare legate de sănătate. Dacă apar probleme mai serioase este indicat să consultaţi medicul. Nu este o zi favorabilă pentru învăţat şi alte activităţi de ordin intelectual.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *