E scris în stele – joi, 11 mai 2023

Aspectarea astrologică principală a zilei este redată de opoziţia Lunii de pe Capricorn cu planeta Marte de pe Rac. Această expresie astrală zbuciumată ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe primejdioase ale zilei stă în expresia și dezvoltarea unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa. Astfel, vom putea depăşi cu succes mai toate provocările acestei zile cumva mai agitate!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi a pericolelor din punct de vedere profesional, riscând o lezare a imaginii publice ori chiar o pierdere a statutului social. Deci, fiţi mult mai prudenţi la energiile zilei! Vi se mai pot prezenta şi unele probleme ce ţin de casă ori de familie.

 

TAUR: Astrele vă prezic un moment mai nefast pentru călătorii pe mealeaguri străine. Este și o zi în care trebuie să vă dovediţi abilitatea şi versatilitatea în discurs.

 

GEMENI: Vi se pot reliefa unele dificultăţi legate de bani. Aşadar, fiţi mult mai atenţi la buzunar! Totodată, vi se poate ivi şi un risc mai semnificativ de incidente ori accidente! Fiţi mai optimişti şi încrezători în sine!

 

RAC: În ipostaza de cuplu pot apărea unele evenimente turbulente. Trataţi-le cu mai multă înțelepciune şi sensibilitate afectivă! Controlaţi-vă mai eficient pornirile păguboase şi fiţi mai atenţi și în afaceri!

 

LEU: Vi se relevă o zi cu potențiale tensiuni la job. Pot apărea dificultăţi semnificative în gestionarea sarcinilor de lucru ori chiar unele răutăţi din partea unor colegi. Vi se mai pot arăta şi unele probleme domestice.

 

FECIOARA: Astrele vă indică evenimente mai puţin îmbucurătoare în dragoste. Se pot prezenta şi unele probleme legate de cei mici din familie. Planurile voastre de viitor pot cunoaşte un regres semnificativ!

 

BALANŢA: Fiţi mai atenţi la unele potențiale probleme legate de cămin ori de un părinte. Se mai pot prezenta şi unele ratări sau alte necazuri semnificative legate de obiectivele voastre profesionale.

 

SCORPION: Evitaţi, mai cu orice preţ, să intraţi în conflict cu cei din jur! Controlaţi-vă pornirile impulsive şi daţi dovadă de mai multă maturitate emoţională. Studiul, evaluările şi călătoriile vă pot fi destul de problematice în această zi.

 

SĂGETĂTOR: Ar fi recomandat să suflaţi până şi-n iaurt atunci când vine vorba de bani! Ţineţi-vă sub control bugetul şi nu realizaţi tranzacţii importante! Există şi un risc de pierdere a unor obiecte personale importante ori valoroase.

 

CAPRICORN: Depăşiţi-vă mai orice stare de nervi, toane sau încrâncenare. Căutaţi să aveţi o atitudine mai amiabilă şi constructivă. În cuplu, dar şi în afaceri sau în chestiuni legale, vi se arată, din păcate, cam multă neşansă.

 

VĂRSĂTOR: În această zi vă cam pasc destul de multe probleme şi ghinioane. Aşadar, ar fi foarte indicat să fiţi mult mai calmi şi mai atenţi pe tot parcursul zilei. Se pot reliefa şi unele probleme ce ţin de lucru sau de sănătate.

 

PEŞTI: Astrele vă preconizează unele neplăceri în relaţia cu prietenii. Dacă apare o divergenţă mai puternică, ar fi recomandat să încercaţi să aveţi o atitudine mai conciliantă! Din păcate, vi se mai arată o doză semnificativă de neşansă şi în dragoste.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *