E scris în stele – joi, 12 august 2021

Unghiul planetar reprezentativ al zilei este oferit de către trigonul lui Venus de pe semnul astrologic al Fecioarei cu  Pluton, în retrogradare, de pe zodia Capricornului. Expresia acestui aspect astral este una de bun augur, accentuând, într-un mod firesc, ambiţia, decisivitatea, dar și farmecul și intensitatea sentimentală. Această aspectare celestă ne expune noţiuni ce implică: discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului, dar, mai ales, și: senzualitatea, extazul, pasiunea, magnetismul și erotismul.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: La locul de muncă veţi avea parte de raporturi amiabile. Se mai relevă şi o minoră îmbunătăţire referitoare la starea dumneavoastră de sănătate. Profesia vă va oferi oportunitatea unei măreţe reuşite.

 

TAUR: Astrele indică o zi fastă şi pătimaşă în chestiuni de ordin sentimental. Veţi fi și mai plăcuţi şi admiraţi de către cei din jur. Totodată, se mai arată şi potenţialul unei trări, experienţe spirituale revelatoare.

 

GEMENI: Armonia şi înţelegerea vă vor anima viaţa familială. Puteţi achiziţiona şi un produs minunat pentru a vă înfrumuseţa, sensibiliza, umaniza casa. Veţi mai da dovadă şi de o tărie vitală a personalităţii.

 

RAC: Astăzi veţi privi evenimentele printr-o abordare mai afectivă. Astfel, comunicarea cu anturajul vă va oferi satisfacţii remarcabile. Veţi mai da dovadă de persuasiune, dar şi de fermitate în negocieri.

 

LEU: Succesul material nu vă va ocoli! Vă puteţi achiziţiona şi un rafinat produs de lux. Se mai prezintă şi o bună remediere a sănătăţii. La job veţi câştiga facil respectul colegilor.

 

FECIOARA: Fericirea, şarmul şi candoarea vă vor fi drept atribute per ansamblul acestei zile, radiind o senină energie pozitivă. Atunci când vorbim de dragoste, amor se arată o zi deosebit de încântătoare.

 

BALANŢA: Puteţi avea parte de o aventură sentimentală intensă şi pătimaşă. Se mai relevă şi ceva indicii mai prielnice legate de sănătate. Totodată, vă veţi întări poziţia în raport cu ceilalţi membrii ai familiei.

 

SCORPION: Este o zi potrivită pentru evenimente relaxante, recreative alături de prieteni. Va mai puteţi ralia unor principii, idei de viaţă superioare. Ipostaza mentală a perioadei vă va marca drept tranşanţi şi determinaţi.

 

SĂGETĂTOR: Veţi sta foarte bine când discutăm de ipostaza imaginii publice, sociale. Se mai arată că veţi beneficia de susţinerea unor persoane cu influenţă în societate. Totodată, se mai relevă şi o categorică ambiţie financiară.

 

CAPRICORN: Toate chestiunile ce ţin de învăţare şi de evaluări vă sunt frumos reliefate per totalul acestei zile. Veţi mai fi și cumva percepuţi de către cei din jur ca fiind personalităţi impozante şi capabile.

 

VĂRSĂTOR: Stelele zilei vă arată animați de emoţii calde, altruiste. Veţi avea o zi norocoasă şi în plan material. Se preconizează şi depăşirea obstacolelor, capcanelor urzite de către cei ce vă duşmănesc în secret.

 

PEŞTI: Veţi avea parte de momente dulci şi sincere în viaţa de cuplu. Totodată, se mai prezintă şi o amabilă relaţionare generală cu cei din jur. Puteţi obţine și prietenia unei persoane șarmante, competente și tenace.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *