E scris în stele – joi, 16 aprilie 2020

Expresia celestă principală a zilei este redată de conjuncţia Lunii cu Marte pe zodia Vărsătorului. Această aspectare impetuoasă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate. Cea mai utilă metodă de echilibrare a acestor tendinţe problematice ale zilei stă în dezvoltarea şi manifestarea, atât interioară, cât şi exterioară, a unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa. Astfel, veţi putea depăşi cu succes mai toate provocările acestei perioade iritante!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este un moment nefavorabil pentru a participa la reuniuni ori alte tipuri de întâlniri de socializare. Totodată, în această zi puteţi cunoaşte o persoană vicleană faţă de care veţi nutri un sentiment de suspiciune.

 

TAUR: Aveţi parte de o zi inoportună pentru chestiuni de ordin social. Se poate ivi o discuţie conflictuală cu şeful sau o informaţie destul de negativă din punct de vedere profesional.

 

GEMENI: Deţineţi aspectări problematice pentru călătorii, dar şi pentru relaţionarea cu persoanele aflate la mare distanţă. Vă pot parveni şi unele veşti îngrijorătoare ce vă vor prejudicia semnificativ.

 

RAC: Astăzi se poate ivi o destabilizare şi o hazardare în raport emoţional şi mental. Puteţi resimți şi un nespor acut în plan material. Există şi un minor de risc de accidente ori de incidente, deci fiţi ceva mai atenţi.

 

LEU: În viaţa amoroasă puteţi avea parte de o comunicare ceva mai tensionată şi mai abruptă. Veţi avea parte şi de unele provocări cam dure în afaceri, dar şi în chestiuni ce ţin de litigii.

 

FECIOARA: Pot apărea unele indicii mai nefaste legate de starea voastră de sănătate, aşadar menajaţi-vă! La locul de muncă puteți fi mai superficiali, tăioşi şi aspri, relaţionând destul de dificil cu colegii.

 

BALANŢA: În dragoste se arăta o zi destul de complicată. Puteţi intra în discuţii în contradictoriu cu persoana pe care o plăceţi şi veţi avea şi o atitudine aparent mai abrazivă în raport cu aceasta.

 

SCORPION: Nu este o zi recomandată pentru a plănui sau efectua modificări semnificative legate de viaţa domestică, familială. Comunicarea cu părinţii vă poate reliefa un minus pentru această zi.

 

SĂGETĂTOR: Puteți reliefa o atitudine mentală mai agresivă putându-i leza pe ceilalţi cu vorbele voastre. Este o zi cam nefastă pentru învăţare, dar şi pentru evaluări. Sunt aspectări cam nefavorabile şi pentru călătorii.

 

CAPRICORN: Se arată o zi cu potențiale pierderi în plan financiar. Puteţi purta unele discuţii şi negocieri neproductive legate de obiectivele voastre materiale. Vă mai puteţi aduce în practică şi unele abilităţi sau talente cu iz marţial.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta mai duri, luptători şi colerici. Îi veţi domina pe cei din jur prin intermediul spiritului vostru combativ şi vă veţi prezenta cumva mai tranşanţi în treburile cotidiene.

 

PEŞTI: Este o zi chiar nepotrivită pentru a vă dedica unor demersuri sau afaceri mai subtile, prin urmare lăsaţi aceste chestiuni discrete pentru o altă zi. Anumite persoane invidioase vă pot bârfi săţios.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.