E scris în stele – joi, 17 septembrie 2020

Evenimentul astral marcant al zilei este înfăptuit de fenomenul de Lună Nouă pe semnul zodiacal al Fecioarei. Energia acestei conjuncţii este foarte folositoare îndeosebi acelora care îşi doresc, ca în aceste zile, să realizeze schimbări semnificative în viaţa lor. Dacă doriţi ,,să cereţi  mâna” persoanei iubite, să demaraţi o afacere amplă, un proiect laborios sau să renunţaţi la vreun viciu… Aceasta ar cam fi ziua indicată! Totodată, acest aspect celest este unul absolut necesar echilibrării şi armonizării energetice a fiinţei noastre cu restul universului, văzut şi nevăzut.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi întâmpina, la locul de muncă, noi tipuri de sarcini sau modificări substanţiale în parcurgerea celor vechi. Pentru aceia suferinzi de vreo afecţiune de sănătate mai supărătoare, se poate arăta şi o îmbunătăţire.

 

TAUR: Astăzi veţi fi urmăriţi de către buclucaşul Cupidon… Aşadar, sunt şanse mari să vă îndrăgostiţi sau să participaţi la unele evenimente relaxante şi recreative. Este o zi favorabilă şi pentru acele femei care îşi doresc un copil.

 

GEMENI: Astrele indică un moment nemaipomenit de bun pentru a realiza amenajări sau alte îmbunătăţiri ce ţin de casă şi spaţiul personal. Pentru aceia care se relochează în această zi, se relevă o mutare încununată de succes.

 

RAC: Veţi dispune de o doză mai înaltă de atenţie, concentrare şi analiză în chestiuni ce presupun studiu, fixare şi evaluare de cunoştinţe. În atitudine, precum şi în discurs, vă veţi prezenta ceva mai comunicativi, abili şi elocvenţi.

 

LEU: Este o zi favorabilă demarării unor proiecte aducătoare de profit financiar. Aşadar, puneţi-vă de-ndată pe treabă! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi unele talente şi abilităţi latente, foarte folositoare mai târziu.

 

FECIOARA: Este un moment bine susţinut astral pentru ,,a o lua de la capăt”, pentru a avea parte de un ,,nou început”. Dacă doriţi să realizaţi schimbări în viaţă, de la cele mai mici până la cele mai mari, nici că se poate o zi mai fastă!

 

BALANŢA: Vă recomand să utilizaţi energia acestei zile pentru a vă regăsi doza adecvată de echilibru emoţional. Este o zi indicată pentru studiu sau pentru a vă spori latura spirituală. Este un moment bun şi pentru sănătate.

 

SCORPION: Puteţi da curs unei invitaţii la o întâlnire ori unui alt tip de eveniment social. Vă veţi putea câştiga prieteni noi şi veţi cunoaşte şi persoane interesante. Este un moment oportun pentru a vă realiza planuri de viitor.

 

SĂGETĂTOR: Vi se poate deschide o cale interesantă, ori de-a dreptul chiar un ,,bulevard”, în privinţa oportunităţilor de creştere profesională. Este o zi foarte fastă acelora care îşi schimbă jobul sau care interacţionează cu şefi noi.

 

CAPRICORN: Astrele zilei îi avantajează mai ales pe acei nativi care au parte de călătorii. Indiciile pentru aceştia surprind un spor şi un noroc just. În chestiuni ce ţin de studiu şi evaluări, stelele vă oferă un prognostic favorabil.

 

VĂRSĂTOR: În această zi vă puteţi regăsi echilibrul şi armonia de sine. Este un moment prielnic şi pentru treburi ce ţin de bani şi materialitate. Unora dintre nativi li poate releva un câştig material chiar grozav! Aşadar, mult succes!

 

PEŞTI: Este un moment foarte bun pentru a aduce îmbunătăţiri considerabile vieţii de cuplu. Sunt privilegiaţi, de această energie astrală, îndeosebi aceia care înfiripă astăzi o nouă poveste de dragoste.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mai mereu dispune!

 

Andrei SORA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.