E scris în stele – joi, 2 septembrie 2021

Aspectul celest determinant al zilei este oferit de către sextilul Lunii de pe Rac cu Soarele de pe Fecioară. Această fericită poziţionare astrologică ne va dărui cu generozitate: bucurie, sensibilitate, jovialitate, succes, spor, toleranţă şi belşug. Este o zi fabuloasă pentru planuri şi întâlniri de ordin sentimental, pentru destindere şi relaxare, inspiraţie şi creativitate, însă şi pentru un bun succes de ordin social şi reuşite categorice la locul de muncă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele v-au pregătit o satisfacţie deosebită în chestiuni ce ţin de casă şi de familie. Totodată, mai puteți resimți și o trăire cumva mai nostalgică, visătoare! La locul de muncă va fi o zi liniştită, chiar agreabilă.

 

TAUR: Veţi comunica minunat cu cei din jur, fermecând anturajul cu acuitatea gândirii şi sensibilitatea exprimării. Dacă călătoriţi, veţi obtine, fără îndoială, rezultate excelente. În dragoste vă va merge extraordinar de bine!

 

GEMENI: Iată o zi in care se arată bănuţi…Chiar frumoşi! Astfel, fiţi cu ochii în patru la oportunităţi de ordin financiar. În casă, în familie vi se arată voie bună şi o dispoziţie pozitivă. Este o zi foarte fastă și pentru schimbări locative!

 

RAC: Veţi fi mai şarmanţi si veţi atrage, într-un mod simpatic şi delicat, privirile celor din jur. Diplomaţia şi tactul vă vor fi atribute forte. Vi se arată şi o excepţională capacitate de comunicare cu anturajul intim.

 

LEU: Puteţi avea parte de un noroc colosal la bani, dar… Oportunitățile ce vă vin, trebuiesc și confiscate! Aşadar, totul depinde şi de voi! Aspectele celeste mai reflectă şi o șansă de împlinire romantică, deci ziua va fi, mai cu totul, una grozavă!

 

FECIOARA: Câtă energie, putere şi deschidere!… Veţi străluci în arena vieţii! Aveţi prilejul ca în această zi să fiţi la un nivel mult peste acela al aşteptările voastre şi ale celor din jur! Omenia, norocul şi succesul vă vor urma calea!

 

BALANŢA: Latura profesiei vă va aşterne evenimente frumoase! O felicitare din partea superiorilor, o consolidare în carieră, o promovare… Divinul vă va ocroti într-un mod subtil, înlesnindu-vă, astfel, depăşirea mai tuturor hopurilor acestei zile.

 

SCORPION: Aveţi parte de o susţinere astrală splendidă, chiar providențială, pentru călătorii și relaţionarea cu persoanele aflate la mare distanţă. Se arată şi un falnic succes la testări ori evaluări! Prietenii vă vor fi de un mare ajutor.

 

SĂGETĂTOR: Puteți obţine un căștig frumos de pe urma unor situaţii ce nu au neapărată legatură cu munca voastră. Se mai prezintă şi o reușită în chestiuni ce ţin dragoste! În carieră, cu puţin noroc, puteţi obţine un rezultat fabulos!

 

CAPRICORN: Această zi vă va aduce evenimente plăcute şi frumoase în relaţia cu persoana iubită! Se mai arată şi reuşite în chestiuni ce ţin de afaceri ori de interese de ordin legal. Se mai pot ivi și unele vești bune de la mare distanță!

 

VĂRSĂTOR: Munca pe care o desfăşuraţi vă va oferi o gentilă satisfacţie, iar relaţionările cu colegii vor fi armonioase şi pozitive. Cu sănătatea indiciile vă sunt cumva mai bunicele. Veţi putea obține și un satisfăcător ajutor de ordin financiar!

 

PEŞTI: În dragoste ,,va curge cu lapte si miere”! Aşadar, profitaţi de energia acestei zile speciale pentru a vă potenţa şi consolida relaţia cu persoana iubită. Este o zi foarte bună mai și pentru acele doamne care îşi doresc un copil!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.