E scris în stele – joi, 20 iunie 2024

Unghiul astral major al acestei zile este descris de opoziţia Lunii de pe Săgetător cu planeta Jupiter de pe Gemeni. Astrele indică influenţe şi predispoziţii celeste mai puţin prietenoase, aşadar, pentru a minimaliza riscul unor eventuale situaţii cam neplăcute, ar fi indicat să fiţi cât mai temperaţi şi responsabili. Acest marcaj astrologic predispune spre: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere, indecizie, necinste şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor aspecte cam agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Dacă aveţi programată vreo evaluare, fiţi ceva mai atenți şi implicați. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii şi discuţii cu persoane de la mare depărtare. Fiţi cât mai sinceri în discurs şi evitaţi orice exagerare.

 

TAUR: Încercaţi să vă depăşiţi orice stare de spirit mai neproductivă. Concentraţi-vă eforturile şi oferiţi un randament cât mai bun pe parcursul zilei! Evitaţi orice cheltuială excesivă, pentru a nu realiza o afacere nerentabilă.

 

GEMENI: Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte un pas înapoi. Aşadar, este absolut necesar să căutaţi o conciliere sentimentală. Nu este o zi tocmai indicată pentru afaceri şi negocieri. Domoliţi-vă latura egoistă a personalităţii.

 

RAC: Astrele nu vă arată un spor prea bun la locul de muncă. Încercaţi, pe cât puteți, să vă achitaţi onorabil de sarcinile profesionale. Puteţi întâmpina și unele ghinioane nemeritate, precum şi unele probleme mărunte de sănătate.

 

LEU: Vă recomand să oferiţi cât mai multă afecţiune şi tandreţe persoanei dragi. Fiţi ceva mai îngăduitori în relaţia cu membrii mai tineri ai familiei. Nu este o zi cu noroc pentru a obţine avantaje uzând de ajutorul prietenilor.

 

FECIOARA: Şefii vă pot reliefa o atitudine mai puțin favorabilă! Căutaţi, cu sârguinţă, să vă dovediţi valoarea profesională în faţa acestora. Se pot arăta şi unele probleme domestice sau familiale, însă depăşibile.

 

BALANŢA: Astrele vă indică o atitudine ceva mai sentimentală, idealistă şi impresionabilă. Căutaţi să vă echilibraţi şi nu pierdeţi din vedere orientarea pragmatică a zilei. Vă pot parveni şi unele veşti ceva mai puţin bune.

 

SCORPION: Puteţi resimţi unele neajunsuri băneşti sau alte limitări de ordin financiar. Nu este o zi bună pentru tranzacţii financiare şi evitaţi, mai cu orice preţ, să împrumutaţi ori să vă împrumutaţi. Atenţie şi în caz de mici accidente!

 

SĂGETĂTOR: Veţi fi mai visători, idealişti şi destul de schimbători. Este o zi potrivită pentru a vă dedica unor chestiuni ce vă oferă plăcere şi satisfacţie. Nu este, din păcate, o zi favorabilă pentru afaceri, întâlniri şi discuţii pragmatice.

 

CAPRICORN: Vi se arată o zi cumva mai agasantă şi obositoare, însă, cu puţin noroc şi mai multă diplomaţie, veţi depăşi mai oricare impediment ivit. La locul de muncă încercaţi să fiţi ceva mai practici, serioşi şi responsabili.

 

VĂRSĂTOR: Puteţi întâmpina unele divergenţe trecătoare în relaţia cu prietenii. Planurile şi aspiraţiile voastre vor cunoaşte unele întârzieri. În dragoste este necesar să dovediţi o atitudine mai caldă şi mai altruistă faţă de persoana iubită.

 

PEŞTI: Vi se arată unele complicaţii legate de carieră. Este doar o perioadă nefastă, aşadar nu puneţi la suflet aceste dificultăţi. Nu este un moment oportun pentru a plănui sau a demara unele modificări majore ce țin de casă, de cămin.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *