E scris în stele – joi, 21 ianuarie 2021

Marcajul planetar major al zilei este redat de conjuncţia planetei Marte cu Uranus pe zodia Taurului. Astfel, această energie celestă ne vorbeşte de: excentricitate, inconstanţă afectivă, revoltă, idealism, radicalism, impulsivitate, agresivitate, hipersensibilitate şi asocieri sentimentale dăunătoare. Este recomandabil ca în toate chestiunile cotidiene să afişăm o atitudine ,,cu capul pe umeri” şi să nu acţionăm sub impulsul grav al momentului.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă puteţi arăta mai nesatisfăcuţi de dimensiunea financiară a zilei. Ar fi bine dacă aţi fi mai precauţi şi mai economi în toate chestiunile ce ţin de bani. Nu este o zi prielnică pentru a vă dovedi abilitatea executivă.

 

TAUR: Puteţi dispune de o stare cumva mai excentrică, agitată şi impulsivă. Încercaţi, ca prin gândire constructivă şi un pic de iniţiativă, să vă energizaţi şi să vă clădiţi o atitudine pozitivă.

 

GEMENI: Mai multă atenţie cu sănătatea, deoarece astrele vă pot prilejui unele potenţiale dificultăţi. Duşmanii secreţi pot încerca să urzească planuri care să va aducă căderea. Mare atenţie, în special, la bărbaţi duplicitari.

 

RAC: Planurile şi aspiraţiile voastre de viitor pot cunoaşte o întârziere semnificativă şi deranjantă. Prietenii vă pot dezamăgi, însă încercaţi să le mai oferiţi o şansă. Fiţi mai încrezători de la viaţă!

 

LEU: Evenimentele zilei vă pot reda o turnură cumva nefavorabilă în plan profesional. Ar fi indicat să nu încercaţi să acţionaţi, încă, pentru depăşirea acestui blocaj, ci să aşteptaţi un moment cumva mai calm.

 

FECIOARA: Astrele vă relevă o zi mai ceva mai nefastă pentru studiu şi evaluări. Aşadar, concentraţi-vă atenţia cât mai minuţios asupra sarcinilor propuse! Vă pot parveni şi unele veşti mai puţin încurajatoare.

 

BALANŢA: Încercaţi să vă construiţi, prin gândire pozitivă, o stare lăuntrică mai optimistă. Se pot releva şi unele dificultăţi de ordin financiar. Există şi un minor de risc de incidente, deci fiţi ceva mai prevăzători.

 

SCORPION: În viaţa de cuplu se pot ivi unele episoade mai reci din punct de vedere afectiv. Este productiv să căutaţi ca prin mai multă iubire şi tandreţe să moderaţi orice situaţie tensionată. Atenţie şi în afaceri.

 

SĂGETĂTOR: Ar fi indicat să vă menajaţi cu mai multă conştiinciozitate starea generală de sănătate, deoarece se pot releva unele potenţiale afecţiuni serioase. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele evenimente mai puţin îmbucurătoare.

 

CAPRICORN: În dragoste vă puteţi lovi de unele circumstanţe destul de dezamăgitoare. Totuşi, încercaţi să nu puneţi la suflet aceste evenimente şi treceţi cu împăcare mai departe. Atenţie şi cu copiii.

 

VĂRSĂTOR: Nu este o zi indicată pentru a vă ocupa de chestiuni domestice. Lăsaţi treburile casei pentru o altă zi! Totodată, şi în planul familiei, mai ales în legătură cu o persoană de gen masculin, se pot prezenta unele dezamăgiri.

 

PEŞTI: În plan mental şi relaţional vă puteţi arăta mai interiorizaţi şi mai închistaţi. Încercaţi să dovediţi o atitudine mentală şi comunicaţională mai deschisă şi pozitivă. Nu este o zi fastă pentru studiu şi călătorii.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *