E scris în stele – joi, 24 septembrie 2020

Aspectarea astrală principală a acestei zile este oferită de trigonul Lunii din Săgetător cu planeta Marte, în retrogradare, din Berbec. Expresia acestui marcaj astral este de bun augur, favorizând, într-un mod consistent, planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă. Această aspectare astrologică ne vorbeşte de concepte ce implică: voinţa, ambiţia, vigoarea, tenacitatea, vitalitatea, decisivitatea şi rezistenţa. Aşadar, chiar este o zi potrivită, datorită susţinerii astrale providenţiale, pentru a ne pune în practică chiar și planurile şi ideile cele mai îndrăzneţe, temerare!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi prielnică pentru a vă accesa latura spirituală şi pentru a împlini o dezvoltare intelectuală de ordin superior. Din ceea ce mai relevă aştrii zilei, veţi resimţi şi o atitudine cumva mai vitală, energică şi ambiţioasă.

 

TAUR: Se arată o echilibrare benefică în plan lăuntric, interior. Totodată, veţi putea avea parte şi de oportunitatea unei reuşite în plan financiar. Astrele mai arată și faptul că veți depăși capcanele dușmanilor secreți.

 

GEMENI: Viaţa de cuplu vă va reda momente de împlinire, tandreţe şi satisfacţie per ansamblul acestei zile. Se mai relevă și faptul că în grupul vostru de amici veți manifesta o natură de autoritate.

 

RAC: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o îmbunătățire per totalul acestei zile. Aceia care lucrează astăzi vor întâmpina atitudini mai înţelegătoare şi mai amicale din partea colegilor. Se arată şi o înaltă izbândă publică.

 

LEU: Veţi avea parte de momente frumoase, dulci şi tandre în chestiuni ce ţin de iubire, amor. Se mai evidenţiază o zi în care vă puteţi prezenta, cu mai multă forţă şi decisivitate, ideile şi concepţiile despre viaţă.

 

FECIOARA: Este zi plăcută pentru evenimente şi activităţi alături de familie, de cei dragi. Afacerile amoroase se vor arăta destul de pătimaşe. Mai multă atenţie în legătură cu un risc minor de incidente.

 

BALANŢA: Discursul acestei zile va fi unul afectiv şi sensibil. Puteţi primi şi unele veşti interesante. Veţi avea parte de o atitudine fermă în planul cuplului, dar şi de unele victorii când vorbim de tranzacţii şi înţelegeri.

 

SCORPION: Veţi avea parte de un spor ceva mai bun în plan financiar. Totodată, se arată că aceia ce vor munci în această zi se vor arăta mai harnici şi mai implicaţi. Mai multă grijă, vă rog,  cu sănătatea!

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi reliefa mai sensibili, sentimentali, romantici, emoţionali şi protectivi. Atunci când discutăm de ipostaza iubirii se arată o vigoare deosebită în urmărirea succesului amoros. Veţi fi şi ceva mai populari.

 

CAPRICORN: Astrele vă indică mai empatici, sentimentali şi altruişti în raporturile cu cei aflaţi în nevoie, în suferinţă. Este o zi foarte favorabilă pentru a demara unele proiecte active, dinamice legate de mediul domestic.

 

VĂRSĂTOR: Prietenii şi amicii vă vor oferi o relaţionare mai amiabilă şi plăcută. Totodată, se relevă şi o comunicare fermă şi directă per ansamblul acestei zile. Fiţi ceva mai atenţi când discutăm de călătorii.

 

PEŞTI: Astrele vă relevă o bună doză de notorietate, dar şi de simpatie din partea publicului. Se mai preconizează şi unele eforturi serioase în plan bănesc ce vă vor oferi randamentul dorit.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, însă omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.