E scris în stele – joi, 25 iunie 2020

Evenimentul celest principal al zilei este reliefat de sextilul lui Mercur, în retrogradare, din Rac cu Uranus din Taur. Valenţa acestui aspect astrologic ne va oferi o doză înaltă de: originalitate, nonconformism, versatilitate, inovativitate, viziune şi independenţă. Este o zi a evenimentelor fabuloase şi stranii, dar şi a acelor întâmplări ce creează premisele unor oportunităţi fantastice, chiar excepţionale. Totodată, acest unghi ceresc ne va potenţa categoric raţiunea, dar și intuiția.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi comunica într-un sens raţional şi franc cu membrii familiei. Mai puteți gândi sau planifica și unele schimbări ce ţin de amenajarea căminului. În privinţa finanţelor sunt indicii bune pentru câștiguri spontane.

 

TAUR: Veţi face dovada unei inteligenţe fine şi a unei elocvenţe sclipitoare. Călătoriile pe distanţe scurte vă vor reda rezultatul scontat. Originalitatea, inventivitatea şi umorul vă vor defini experienţele acestei zile.

 

GEMENI: În această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente de ordin literar. Se mai arată şi premisele unei afaceri productive, fiind semne pozitive în legătură cu banii. Vi se mai arată şi unele întâmplări cumva mai neobişnuite.

 

RAC: Veţi fi mai sociabili, guralivi, isteţi, relaxaţi şi flexibili, fiind o companie cu totul plăcută per ansamblul acestei zile. Vi se poate propune pe loc şi o întreprindere interesantă alături de prieteni.

 

LEU: Vă puteți dedica unor planuri şi activităţi mai discrete, cumva mai ascunse. Puteţi afla şi un secret chiar suculent. Se mai pot ivi şi unele ocazii bune de afirmare profesionale, fiind nevoie să confiscaţi aceste oportunităţi.

 

FECIOARA: Este o zi recomandată pentru activități de ordin social, aşadar căutaţi să ieşiţi în lume. Relaţia cu prietenii se va dovedi de succes! La nivel de principii şi concepții de viaţă, veţi fi mult mai deschişi spre idei noi, inedite.

 

BALANŢA: Cei din anturaj vă vor percepe ca fiind persoane foarte inteligente şi iscusite. Puteţi tatona cu brio unele posibilităţi de avansare publică, socială. Se prea poate să obţineţi şi unele beneficii interesante de ordin material.

 

SCORPION: Vă veţi arăta mai isteţi și iscusiți în discurs, jonglând cu ideile asemeni unui scamator. Se mai pot ivi şi unele veşti chiar curioase. În viaţa de cuplu puteţi opta pentru unele direcții mai extravagante, nonconformiste.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi în care veţi manifesta o capacitate clară de a vedea lucrurile în profunzime. Se relevă cu succes și un împrumut. Starea de sănătate vă va reliefa o îmbunătăţire neaşteptată.

 

CAPRICORN: În viaţa maritală se arată o comunicare fastă și limpede, fiind pe aceiaşi lungime de undă cu persoana iubită. Ar mai fi și ceva șanse chiar să vă îndrăgostiți nebunește la prima vedere!

 

VĂRSĂTOR: Se prezintă semne de bun augur în legătură cu starea de sănătate. În chestiuni ce ţin de job, veţi munci cu inteligenţă şi rapiditate. E și un moment al reînnoirii şi al unor schimbări utile în casă.

 

PEŞTI: Astrele reflectă o zi nemaipomenită pentru distracţie şi recreere, totul e să vă implicaţi în activităţi cât mai dinamice. Mai puteți avea parte și de unele vești chiar super interesante!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel care mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *