E scris în stele – joi, 4 aprilie 2024

Aspectul celest marcant al zilei este prezentat de sextilul Lunii de pe Vărsător cu Soarele de pe Berbec. Această configuraţie astrală este una pozitivă, aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, noroc, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest aspect ceresc, îmbrăţişat cu mai multă speranţă şi încredere, poate fi cheia depăşirii mai tuturor impasurilor potenţiale ale zilei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Câtă energie, putere şi deschidere!… Veţi străluci în arena vieţii! Aveţi prilejul ca în această zi să fiţi mult peste nivelul aşteptărilor voastre şi ale celor din jur! Omenia, norocul şi succesul vă vor urma!

 

TAUR: Latura profesiei vă va aşterne evenimente frumoase! O felicitare din partea superiorilor, o consolidare în carieră, o promovare… Divinul vă va ocroti într-un mod subtil, înlesnindu-vă, astfel, depăşirea hopurilor acestei zile.

 

GEMENI: Aveţi parte de o susţinere astrală providenţială, splendidă pentru călătorii şi relaţionarea cu persoanele aflate la mare distanţă. Se arată şi un falnic succes la testări ori evaluări. Prietenii vă vor fi de un mare ajutor.

 

RAC: Astăzi veţi obţine un profit de pe urma unor situaţii ce nu au neapărată legatură cu munca voastră. Se prezintă şi un succes în chestiuni ce ţin dragoste. În carieră, cu puţin noroc, puteţi obţine un rezultat fabulos!

 

LEU: Această zi va oferă doar evenimente plăcute şi frumoase în relaţia cu persoana iubită! Se arată şi reuşite în chestiuni ce ţin de afaceri ori interese de ordin legal. Se prezintă veşti foarte bune şi noroc pentru drumuri lungi.

 

FECIOARA: : Munca pe care o desfăşuraţi vă va oferi o gentilă satisfacţie, iar relaţionările cu colegii vor fi armonioase şi amiabile. Cu sănătatea indiciile sunt mai bunicele. Veţi putea avea un bun noroc şi la resursele altora, în general!

 

BALANŢA: În dragoste ,,va curge cu lapte si miere”! Aşadar, profitaţi de energia acestei zile pentru a potenţa şi a consolida relaţia cu persoana iubită. Este o zi foarte bună pentru acele doamne care îşi doresc un copil.

 

SCORPION: Pentru voi, Divinitatea a pregătit o satisfacţie deosebită în chestiuni ce ţin de casă şi de familie. Prin urmare, vă aşteaptă multe împliniri în plan domestic! La locul de muncă va fi o zi liniştită, chiar agreabilă.

 

SĂGETĂTOR: Veţi comunica minunat cu cei din jur, fermecând anturajul cu acuitatea gândirii şi sensibilitatea exprimării. Dacă călătoriţi, veţi obtine, fără îndoială, scopul propus. În dragoste vă va merge extraordinar de bine!

 

CAPRICORN: Iată o zi in care se arată bănuţi…Chiar frumoşi! Astfel, ,,fiţi cu ochii în patru” la oportunităţi de ordin financiar. În casă, în familie se arată voie bună şi o dispoziţie tihnită. Este o zi foarte fastă pentru schimbări locative.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi şarmanţi si veţi atrage, într-un mod simpatic şi delicat, privirile celor din jur. Diplomaţia şi tactul vor fi punctul vostru forte. Se arată şi o excepţională capacitate mentală şi de comunicare cu anturajul intim.

 

PEŞTI: Puteţi avea un noroc colosal la bani, dar… Divinitatea dă… Însă nu vă ,,golește şi-n sac”! Aşadar, totul depinde şi de voi! Aspectele celeste reflectă şi o oportunitate romantică, deci ziua va fi, cu totul, una grozavă!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *