E scris în stele – joi, 6 mai 2021

Unghiul planetar reprezentativ al zilei este oferit de trigonul lui Venus de pe semnul astrologic al Taurului cu planeta Pluton, în retrogradare, de pe zodia Capricornului. Expresia acestui aspect astral este una de bun augur, accentuând, într-un mod firesc, ambiţia, decisivitatea, dar și farmecul și intensitatea sentimentală. Această aspectare celestă ne expune noţiuni ce implică: discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului, dar, mai ales, și de: senzualitate, extaz, pasiune, magnetism și erotism.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi avea un noroc ceva mai bun la bani! Aşadar, fiţi mai deschişi la oportunităţi de ordin material. Cu sănătatea să fiţi ceva mai prudenţi. Se arată sarcini inedite sau evenimente importante la locul de muncă.

 

TAUR: Astrele ne spun că veţi fi mult mai sensibili şi idealişti. Vă veţi plictisi ceva mai uşor şi veţi alerga, apoi, după o altă activitate ceva mai antrenantă. Este o zi cu evenimente ceva mai intense în viaţa sentimentală.

 

GEMENI: Veţi avea o stare emoţională cumva mai visătoare şi va veţi dedica, cumva fără chef, activităţilor curente. Ar fi indicat să căutaţi să vă corijaţi aceste trăiri. În cămin astrele indică unele evenimente mai semnificative.

 

RAC: Prietenii vă vor conferi o stare de bucurie şi satisfacţie. Aşadar, este indicat să vă dedicaţi unor evenimente şi întâlniri de socializare. Îi veţi fermeca şi impresiona pe ceilalţi cu inteligenţa şi spiritul vostru vizionar.

 

LEU: Este o zi favorabilă planurilor şi proiectelor de ordin profesional şi social. Puteţi repurta unele victorii în interesele voastre profesionale. Când discutam de bani, la unii nativi se arată câştiguri forte.

 

FECIOARA: Aveţi parte de susţinere astrală pentru călătorii şi alte chestiuni ce ţin de conlucrarea cu persoanele din străinătate. Este o zi favorabilă pentru studiu, examinări şi testări. Vă veţi arăta mai carismatici şi mai capabili.

 

BALANŢA: Veţi avea o stare interioară cumva mai inedită şi vă veţi prezenta mai deschişi la chestiuni noi. Este o zi destul de bună şi la bani. Se pot reliefa surprize pe diverse domenii ale vieţii. Mai multă atenţie cu sănătatea.

 

SCORPION: Relaţia cu persoana de cuplu va cunoaşte unele situaţii mai neobişnuite, însă pozitive! Se pot arăta si unele oportunităţi interesante de afaceri! Cu prietenii vă puteţi aştepta la unele întâmplări mai speciale.

 

SĂGETĂTOR: Starea de sănătate va cunoaşte unele remedieri neaşteptate. La locul de muncă activităţile nu vor decurge conform planului, dar, în definitiv, totul va fi în regula. Se pot ivi unele şanse profesionale de neratat!

 

CAPRICORN: În dragoste vă aşteaptă evenimente inedite… O surpriză plăcută din partea persoanei dragi sau poate o noua cucerire! Se arată şi un mic noroc la jocuri speculative, dar… Să nu cumva să exageraţi! Aveţi spor şi la drumuri.

 

VĂRSĂTOR: În familie astrele vă rezervă o zi favorabilă. Puteţi dispune de unele modificări în casa sau de o apropiere mai caldă de un părinte. Se poate arăta si un minor risc de incidente, aşadar fiţi ceva mai atenţi.

 

PEŞTI: Vă veţi arăta mult mai deschişi, inventivi şi inovativi în plan mental şi intelectual. Comunicarea cu cei din jur se va realiza cu lejeritate şi elocvenţă. Totuşi, nu este o zi neapărat potrivită pentru afaceri şi litigii.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *