E scris în stele – joi, 9 decembrie 2021

Unghiul astral determinant al zilei este redat de către cuadratura lui Marte de pe semnul astrologic al Scorpionului cu Jupiter de pe zodia Vărsătorului. Astrele indică o zi cu influenţe şi predispoziţii planetare mai puţin amicale, aşadar, pentru a minimaliza riscul unor eventuale situaţii cam neplăcute, ar fi indicat să fiţi cât mai temperaţi și cugetați. Acest aspect astrologic mai dur predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere, indecizie, necinste, ipocrizie, duritate şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor situaţii agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală, în noi înşine, a unor virtuţi şi trăsături care ţin de: francheţe, loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă pot releva unele pierderi însemnate de bani. Aşadar, fiţi mult mai prudenţi în cheltuieli! În relaţia cu prietenii se pot manifesta unele tensiuni serioase. Planurile voastre pe termen lung pot fi sever afectate.

 

TAUR: Vă puteţi arăta cumva mai impulsivi, combativi şi maliţioşi. Este foarte important ca în această zi să vă controlaţi manifestările negative. În carieră se pot ivi unele situaţii abuzive.

 

GEMENI: Mult mai multă atenţie la unele potenţiale probleme de sănătate mai periculoase. Unii duşmani ascunşi pot încerca să vă facă viaţa mai grea. Nu este o zi bună pentru examinări şi călătorii.

 

RAC: Se pot isca unele disensiuni severe cu amicii. Evitaţi astfel orice fel de ceartă cu aceştia! Se pot arăta şi unele probleme emoţionale, alăturate şi unor dificultăţi de ordin material. Există şi un risc semnificativ de accidente.

 

LEU: Se poate reliefa un conflict mai aspru cu şeful sau chiar o pierdere a unui statut social. Aşadar, fiţi cumva mai cu tact. În cuplu, dar şi în afaceri, fiţi pregătiţi pentru unele deranjamente mai diverse.

 

FECIOARA: Este un moment totalmente nefast pentru călătorii la mare distanţă. Relaţiile cu persoanele din străinătate vă pot fi deficitare. Totodată, vă mai pot parveni şi unele veşti mai rele. Mult mai multă atenţie şi la evaluări.

 

BALANŢA: Se arată un risc potenţial mai înalt de incidente sau de alte probleme mai serioase. Încercaţi să optaţi, pe cât puteți, pentru o stare interioară mai echilibrată. În dragoste se preconizează ipostaze cumva mai stresante.

 

SCORPION: Mare atenţie la probleme de cuplu! Evenimentele astrale ale zilei vă pot aduce lezări semnificative în viaţa sentimentală. Este o zi chiar nefastă şi pentru negocieri şi afaceri. Atenţie şi la dificultăți de ordin familial.

 

SĂGETĂTOR: Se pot prezenta unele probleme mai supărătoare ce ţin de starea de sănătate. La job vă puteţi lovi de unele sarcini mai dificile. Căutaţi să vă menţineţi la un nivel cât mai înalt capacitatea de concentrare, dar şi cea de atenţie.

 

CAPRICORN: În dragoste, dar şi în relaţia cu copiii, se pot reliefa unele dificultăţi mai serioase. Din păcate, se poate să fiți și ceva mai puțin populari, bine văzuți. Se necesită şi o atitudine mai realistă în plan financiar.

 

VĂRSĂTOR: Astrele vă pot indica unele probleme mai serioase legate de casă sau de un părinte. Nu este o zi benefică pentru a vă ocupa de chestiuni ce ţin de patrimoniu. Dezvoltaţi-vă o atitudine de viață mai practică, stabilă şi coerentă.

 

PEŞTI: Fiţi mai conştiincioşi asupra chestiunilor ce ţin de studiu. Nu este un moment tocmai favorizant pentru evaluări şi călătorii. Se mai pot ivi și unele probleme de sănătate mai apăsătoare.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *