E scris în stele – luni, 17 iunie 2024

Evenimentul astrologic esențial al acestei zile este pregătit de trecerea planetei Venus, astrul pasiunii romantice, pe zodia Racului. Această expresie venusiană ne va amplifica gentil toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Energia Luceafărului din amurg îi va ocroti, cu precădere, pe cei ce trăiesc o aventuroasă şi pasională relaţie sentimentală.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Relaţiile cu membrii familiei de vor arăta armonioase şi afectuoase, fiind îmbrăţişaţi de o atmosferă conciliantă şi mângâietoare. Este un moment fast pentru a aduce şi o imbunătăţire estetică în casă.

 

TAUR: Veţi reliefa o judecată tolerantă, sensibilă şi umanistă. Comunicarea cu anturajul se va realiza într-un mod lejer şi politicos. Vă vor parveni şi unele veşti chiar fericite ce vă vor îmbucura starea de spririt.

 

GEMENI: Este o zi favorabilă pentru a vă explora şi cultiva unele talente ori abilităţi de ordin sensibil, artistic. Se arată şi o doză chiar bună de succes în plan bănesc. E o zi oportună şi pentru cumpărături cu nuanţă de lux.

 

RAC: Veţi fi zâmbitori, fericiţi, optimişti, calzi şi plini de afect, trăind clipe minunate de răsfăţ şi de destindere. Cei din jur vă vor aprecia şi vă vor oferi cu prisosinţă toată dragostea şi atenţia pe care o meritaţi.

 

LEU: Altruismul şi omenia vă vor defini acţiunile şi hotărârile acestei zile, ajutând, cu generozitate, persoanele aflate într-o postură mai nefericită. Totodată, s-ar putea să apară şi o ispită sentimentală la orizont.

 

FECIOARA: Este o perioadă foarte potrivită pentru a participa la acţiuni şi activităţi de grup, acestea conferindu-vă satisfacţia scontată. Prietenii vă vor fi aproape, oferindu-vă tot sprijinul rezonabil de care aceştia dispun.

 

BALANŢA: Astrele momentului relevă situaţii norocoase ce vă vor ajuta să obţineţi un remarcabil succes de ordin social, public. O femeie mai tânără se va arăta dispusă să vă înlesnească substanţial reuşita profesională.

 

SCORPION: Aveţi parte de o susţinere minunată pentru chestiuni ce ţin de străini ori de străinătate. Drumurile acestei zile vă vor fi încununate de succes. Veţi reliefa şi o doză semnificativă de receptivitate în judecată.

 

SĂGETĂTOR: Se rezumă o zi ce vă va echilibra natura interioară. Puteţi avea parte şi de un beneficiu financiar consistent ce nu ţine de eforturile voastre proprii. Se mai arată şi o protecţie contra marilor incidente.

 

CAPRICORN: Armonia, gingăşia, naturaleţea, tandreţea şi romantismul vă vor descrie viaţa de cuplu. Se mai relevă şi o relaţionare extrem de prielnică cu cei din jur, per general. E o zi fastă şi pentru afaceri sau alte posturi similare.

 

VĂRSĂTOR: Cei care lucrează în această zi vor avea parte de sarcini mai facile şi cumva şi mai plăcute, iar raporturile cu colegii vor fi unele pozitive. Se mai evidenţiază şi o remediere semnificativă în cele ce ţin de sănătate.

 

PEŞTI: Aveţi parte de o susţinere astrală providenţială în chestiuni de ordin amoros, prezentându-se o deosebită şi intensă satisfacţie romantică. Este şi un moment ideal pentru acele doamne ce işi doresc cu ardoare un copil.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *